dimecres, 8 d’agost de 2012

la Betzinera d'Alp o quan els perjudicis superan els beneficis

Avui toca parlar de la betzinera d'Alp, una betzinera automàtica que necessites haver estudiat un master per saber com funciona, la veritat que entre la deixadès que ha sofert la pobre i el maltractament que ha rebut dels veïns i no veïns del municipi, aquesta betzinera sembla vinguda de camboia.
Comencem a l'hora de demanar el producte, la pantalla porta mes de un any trencada i a vegades fa cosa posar el dit damunt del botonet esparrecat, un cop has triat el teu producte has posat la contrasenya has tret la targeta ja pots començar a utilitzar la mangera, però clar d'entrada en la pantalla de preus estant tots a zero per tant no saps abans de pagar a quin preu pagaràs la betzina.
Els Pres van escoladament no hi ha una pestanya que digui emprenar el diposit per tant si vols emprenar el dipòsit has de posar una quantitat gran i esperar que el banc et torni la diferència.
Un cop has acabat de posar la betzina no pots imflar les rodes perquè resulta que no hi ha aire, com els vandals han actuat trencat o robant els adaptadors de la mancha no es poden imflar les rodes, d'aigua tampoc en hi ha perquè resulta que la manguera esta tallada. 
Bé ara mes greu, el gas-oil es brut i fa que el filtre de particules  dispositus del motor s'embruti embrutant-se el catalitzador per tant si utilitzes subint aquesta betzinera i disposes un cotxe amb filtre de particules de dispositus las cagat per que quan s'embruta el cotxe perd força i no passes de velocitats reduides , això si no agafes una pujada i llavors segur que ests candidat a perdre els nervis 45 minuts estic jo d'Alp a Masella (7 quilòmetres). 
Per tant gent si heu de posar betzina , i esteu a Alp el meu consell es que us arribeu a Prats son tres quilòmetres mes però com a minim tens assegurat quatres coses, el preu abans de començar, la neteja del gasoil, pots utilitzar l'aigua i  pots imflar les rodes. Em sap greu perquè es el meu poble i perquè aquesta betzinera ben cuidada seria un altre cosa, però potser no interessa.

1 comentari:

met de la guingueta d'ix ha dit...

Jo usuari de la benzinera d'alp tinc un petit problema, la més propera es la de Prats i sampsor (Cepsa) la benzinera més cara de la Comarca, llavors has d'anar fins el túnel del Cadí o fins a Puigcerdà (10 quilometres per emplenar el dipòsit) la veritat que dono gràcies a Déu que el meu cotxe sigui antic al no portar filtra de particules no tinc problemes d'aquests.