divendres, 10 d’agost de 2012

Puigcerdà i els seus passos a nivell , avui el d'En Mas d'en Cot
Bé això de disposar de tren es una ventatge i a vegades també un inconvenient, resulta que hi ha masses passos a nivell per tot el tram perquè és puguin fer ponts, tubs o qualsevol cosa perquè no s'hagin de travessar, a part que tal com tenim ara l'Economia es un tema imposible. El problema el tenim quan al costat de la via del tren i al Costat de un pas de nivell fem una hípica i en aquesta hípica montem tots els campionats de la Comarca, dons be per aquell cami passen cotxes amb caravanes amb animals, tractors que van al camp ect.. i resulta que quan un cotxe porta una caravana darrera si esta sortint aquesta s'ha de posar damunt de la via del tren amb l'inconvenient de la circulació que hi ha per la N-152 en aquestes époques per tant si es prou espavilat el mes probable es que el tren es mengi la teva carga. Ara fa unes setmanes el nen del Moreu de Das va tenir un accident amb el seu tractor, la broma li ha costa un trencament de cadera i a part uns mesos de baixa juntament amb l'impacte trompades, ect... . Per tant de bromes cap allí hi hem de trobar una solucció. Opcions que he trobat jo:
1- Canviar la hipica de lloc. i posar-la en un altre que sigui mes assequible per els cotxes.
 2.- si no es possible la primera fer direcció unica i que els cotxes hagin de sortir per Sant Marc. fins i tot es pot arranjar el camí de sobre que va sortir sota el Park Hotel amb un altre pas de nivell existent i fer que hi hagi circulació única.
 3- reduir la velocitat dels cotxes per la recta, i posar una línia continua durant el trajecte que hi ha el desviament a la hípica.i els cotxes que vinguin de Puigcerda vagin fins a Queixans a Girar. Jo entenc que la gent em diran Pere-punyetes, i més en el meu cas, però si d'aquesta manera aconsegueixo reduir un sol accident ja en tinc prou.

3 comentaris:

Eloi Tarrats ha dit...

Hola sóc l Eloi el fill del accidentat hi tinc 2 germans mes, men alegro molt que ho possis, perque aquella sortida no te mes de 8 o 9 metres: aquival a que un tractor que porti un remolc de 8 metres ja es queda a dintre la via i si per mala llet ve el tren hi si som al 31 d agost esta ple de cotxes hi com surts.( hi si hi ha una competicio de cavalls que?)A frança hi han barreres aqui ni aixo, em fa pena que per quatre dies que venen a fer una competicio de cavvalls ! el meu pare es va aver de passar 4 messos al hospital i uns quants mes a casa immobilitzat!
i Respecto molt els cavalls jo en tinc pro lo que no pot ser esque tinguem una merda de pas de via!

Eloi Tarrats ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ALP2500 ha dit...

Be Eloi en primer lloc moltes gràcies per participar, la veritat si que envers un pas això es un pel suicidi , no deixa de ser un perillos tot plegat, i no només per el pas a nivell, per la parada a mitja carretera, per la velocitat que porten els cotxes en aquella recta, potser si poséssim un parell de radars la gent no els hi pessaria tant el peu i deixaria de correr, desitjo de tot cor que l'Agustí s'hagi recuperat de l'ensurt que va tenir, i que el proper governant de Puigcerda tingui mes ma esquerra amb tots els camins amb pasos a nivell.