divendres, 15 d’agost de 2008

CATALANAHEART I WILLIAN WALLACE-CARRETERO

Avui us parlaré de Catalanaheart i del nostre William Wallace Carretero particular, el guerriller defensor de la nostra Catalunya dominada per els hereus d'en Felip V i els polítics estrangers i els que s'auto anomenen nostres tots ells amb grans afan de poder capaços de vendre's el seu país només per interessos propis.

El nostre William Wallace es un guerrer, patriota català i heroi post-medieval. L’any 2014 els hereus de Felip V encara restaran ocupant una bona part de Catalunya, aquest any fa 300 des de l'Ocupacio inicial i Seguint les proeses del nostre Wallace, els plebeus de Catalunya s'aixequen en rebel·lió contra el Pais conqueridor amb la cara pintada amb quatre franges vermelles dintre de un fons groc i al capdavant de tots els seus guerrers, clama per la lluita contra el invasor i per la defensa de la seva terra .


Com diu la llegenda, centenars de segadors van treure les armes i s'apunten a la milícia de Wallace. Wallace porta el seu exèrcit a través d'una sèrie de batalles reeixides contra l'invasor. Tanmateix, serà traït per la noblesa catalana , portem més de 800 anys perdent guerres de tot tipus que ja seria gros que el revolucionari aquest ara proclamés la independència de Catalunya i els defensors de la terra Catalana en fora de joc, abans rendim Catalunya al invasor estranger que no pas el nostre Willian Wallace fos el causant de la indepedència del nostre País.
veien
Com veieu la història es repeteix moltes vegades , a veure si aquest cop aconseguim la tant desitjada independència del nostre País. ara que tots els països d'Europa va veien com els països es divideixin i tots reclamen la seva identitat pròpia, volíeu dir que nosaltres hem de ésser menys, els quaranta anys franquistes han estat durs i encara han deixat hereus d'aquelles conductes neonazis però lluitant contra aquests personatges es tot un repte. Perquè aquests personatges és creuen en la veritat absoluta, i aquesta no existeix.

Be Willian Wallace Carretero només has de millorar lo que va fer el teu avantpassat i que no et passi lo que li va passar a ell i que els companys de viatge que tinguis no et venguin per una cadira de poder, ja saps que el poder es molt llaminer, i hi ha algun auto-anomenat polític que es capaç de tot per agafar un esglaó de poder. triar bé serà el primer pas per anar tirant i aconseguir la finalitat de tots els catalans que no ens sentim espanyols que és la indepedència del nostre país.