dimecres, 13 d’agost de 2008

Manifest de la llengua comu , defensa de una llengua en perill d'extinció

Avui m'agradaria parlar-vos de una llengua que està en perill de extinció, nosaltres la coneixem com la llengua castellana, però la gent que la fa servir per sota l'ebre l'anomena llengua espanyola, dons aquesta llengua que només es parla per sota el ebre fins gibraltar i tot america del sud i centre, està en perill de extinció donat que quatre gals descarats volen imposar la seva llengua, aquest gals volen que es parli una llengua autònoma que segons algun jugador de futbol inculta diu que es un dialecte de l'anterior , però la veritat sigui dita amb mes de 800 anys de història,

Aquesta llengua Gal.la porta temps desterrant a la llengua de sota l'Ebre, ara vagis on vagis de Barcelona i rodalies només et parlen en catala, guardia civils, policia nacional, jutges , bars en qualsevol lloc de capital del nostre país han deixat de costat a la llengua de la imposicio franquista i l'han sustituit per la llengua autònoma ,quin descaro aquest gals. fins i tot els inmigrants quan arriven ja tenen un domini increible de la llengua gal.la.

I ara algun dels que es van adherir enganyats a la gran creuada del Manifiesto de una lengua comun han vist que aquesta banda no eran mes que quatre embaucadors i han fet marxa enrera, no ha sortit cap notícia d'això,quan va ésser al revés ho van proclamar als quatre vents a bombo i platillo però quan el vent els hi bufa al revés millor passar una escombra i no dir res, això si que es informar i no pas lo que feien els nazis en el seu temps .

Ara lo que hem de fer es reclamar al mercat comú que tinguin present al castellà com una llengua en perill d'extinció i la classifiquin com a llengua minoritària . tot això per culpa de quatre revolucionaris Catalans, mira que son rebuscats aquests gals catalans, la llengua d'en Ciscu en perill. i això no es pot permetre per tant els creuats defensor de la pàtria han de sortir a la seva defensa. o potser busquen el seu minut de glòria perquè han revingut a menys tot plegat.

Jo em trec el barret amb les empreses Bon Preu-Esclat-Orangutan i el FC Barcelona per la seva defensa de la nostra llengua, aquesta si que la tenim en perill amb tant carnús voltant per aquestes contrades.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Avui com estem d'acord amb tot el que dius només em resta dir : felicitats, m'agradat molt.