dijous, 14 d’agost de 2008

el Passeig dels tres dipòsits: Collet, Còrrec i la Pedrera


Srs. de la Casa Gran, per poder ésser un poble turístic, primer s'ha de saber vendre el producte i si aquesta venda l'ha d'efectuar un professional, llavors el meu municipi necessita un professional titulat en turisme per poder desenvolupar aquesta tasca . Perquè sinó no anem bé i si lo que fem es com ara crear una comissió de turisme entre molts participants , aquesta no es posarà d'acord mai entre ells, es a dir si disposem de un galliners amb masses galls això no tirarà mai endavant.
dit tot això aquí tenim una proposta per fer que la gent vingui a gaudir de la nostra vila

Una Proposta per la Casa Gran , dintre del meu municipi hi ha tres dipòsits els quals estan connectats per un camí de terra,del dipòsit dels Collets podem anar fins el dipòsit del torrent del Còrrec per un camí de terra que passa per dintre el bosquet d'Alp , des de allí podem accedir a la font de Bosquet per un caminet de terra en força pendent que han obert recentment, dons per aquest camí potser uns troncs de travessa de via que han sobrat de les darreres reformes de la via del tren no li farían cap lleig, en quan a la font fer-li arribar l'aigua no seria tant descabellat i així podríem tornar a gaudir del paratge que era la font del bosquet, al arribar al torrent del còrrec li podríem posar un pont de fusta per arribar al diposit i al costat del diposit un mirador per gaudir de les vistes de la Cerdanya.
Dintre del bosquet es podrien fer uns tancats i posar-li un cérvol i uns parells de isards així com quatre gall fers, i alguns animalons mes, no seria tant difícil tot plegat i donaria lloc a que la gent podes gaudir d'aquest bestiar. I com ara el manteniment de l'aigua l'hem traspassat a una empresa privada segur que podrem destinar algun treballador de la brigada a cuidar els animals del circuit.

Durant tot el trajecte del diposit del còrrec fins el diposit de la pedrera, podíem posar-li bancs perquè els avis poguessin asseure, i un ventall de plantes autóctones , així poder conèixer la botànica de la nostra comarca, tot just gaudim de la passejada

Un altre espai interessant per a poder gaudir del nostre municipi es la Torre de Riu , voleu dir que si no parlem amb el propietari del mateix i a canvi de un lloguer o del seu manteniment i poder disposar de aquest edifici del segle XIX com a lloc destinat a Museu i així tenir un altre lloc per els nostres visitants, aquest edifici es una potència en si mateixa per la multitud de activitats que es poden fer dintre de aquest monument.
.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Material en teniu i del bo. Jo que sóc una persona que m'agrada insistir continuo pensant que són ganes de fer-ho més que no pas un problema econòmic. Continuo pensant que cal aprofitar tots els esforços de les altres administracions per seguir caminant amb futur tots els municipis. Si poder accedir aquestes subvencions cal que un funcionari no més fagi aixó doncs serà una bona inversió.
Fantàstica la Torre del Riu. Curiosa construcció.

ALP2500 ha dit...

si mar la llàstima es que de entrada no son capaços de negociar res de tot això , es lo de sempre si no els hi donen fet no fan ni un pas a veure que ara ja tenen un parell de idees es mouen una mica i procuren fer el poble una mica mes turístic, que les medalles són per els olímpics i ells s'han de dedicar a treballar per el poble, sinó no et presentis .