dimarts, 28 d’octubre de 2008

Els Mossos a tot Catalunya, i el President del Parlament rectifica, Ja ha començat la Neo-reconquista catalana


La Generalitat de Catalunya i per consegüent el Conseller aquell que va a fer tapes i vermuts amb la Vice-presidenta del País Veí a les costes del Garraf, estan de enhorabona perquè han aconseguit que els mossos tinguin potestat per tota les terres de Jaume I , ja era hora desprès de 25 anys ja tocava {noticia}
Tot plegat està molt bé però calia que d'això fem una campanya publicitària, això es veu cada cop que surts al carrer o quan vas en cotxe que trobes mes radars que bolets a la muntanya, potser envers de fer propaganda d'un fet així potser ens tindríem que celebrar el dia que s'acabi la crisis,
Amb una situació econòmica nefasta, no ens calen propagandes polítiques d'aquest tipus, sinó mes aviat ens cal polítiques de reducció de costos i despeses.

En aquest sentit m'he de treure el barret davant l'actuació del Sr.Benach de veritat nano que costa molt rectificar i més en temes polítics però quan algú reconeix que l'ha cagat i a més diu que rectificarà, chapeau, això es tot un punt. a Veure si Sr. Saura n' apren i algun reconeix que anar de tapes amb aquell personatges no va fer cap bé a la nostra nació.{noticia}.
Perquè el que mes va atacar al senyor Benach va ésser el senyor Saura, que voleu que us digui com diuen a la meva comarca sempre emmascarat per la padella mes bruta.

Perque de veritat que els famosos tres mesos de prorroga estan arribant a la seva fi i aquí no es veu cap moviment sobre el finançament. l'encantador de Serps ja ha trobat una altre creuada per lluitar i de nosaltres ja no s'enrecorda ningú. Moltes gràcies polítics de la nostra nació heu aconseguit marejar la perdiu.
I per acabar vull parlar del encantador de serps que per fí algú li ha demostrat el poc vol que te la economia espanyola i el regne dels hereus de felip V no han estat elegits per formar part del G-20 si fins i tot personal del seu mateix partit politic ho reconeix {noticia}, Desperti senyor Zapastre que el seu País no te categoria per formar part d'aquesta cimera, a més si no el volen no hi vagi a la força perquè d'aquesta manera s'estalviaran fer el ridícul.

2 comentaris:

andreu ha dit...

Doncs jo referent a la polémica del President Benach crec que s'ha equivocat retirant els extres del cotxe i demanant perdó.
En un pais normal el president del Parlament té un cotxe equipat mes o menys com el del Sr. Benach. Retirant-lo ha donat la rao als que creuen que Catalunya es un pais de fireta.
Amb que ha d'anar la segona autoritat del meu pais? amb un Panda?.

ALP2500 ha dit...

Home Andreu però el senyor benach representa a Catalunya i nosaltres estem al punt de mira de tothom, mira a Galícia el sociata es gasta dos milions de euros en la reforma del seu despatx i ningú treu tota la creuada mediateca a atacar, aquesta es la diferència que els catalans sempre estem a disposició per aquestes coses , per això hem de vigilar amb les coses per res mes, Per cert lo del Sr. benach es la xocolata de lloro, perquè hi ha despeses molt més bèsties i ningú diu res.