divendres, 31 d’octubre de 2008

Hereu,molt fum i moltes telarinyes això es lo que es trobara a la Casa Gran de Can Fanga el dia que hi hagi canvis


Això de la política a vegades no te masses sorpreses, a vegades sents un polític explicar una cosa i tot just et gires d'esquenes i aquest personatge actua de una manera totalment diferent, i avui us parlaré del senyor Hereu , Batlle de la casa Gran de Can Fanga.Aquest senyor ha trobat una gran manera de actuar davant la Crisis, la gran idea d'aquest il·luminat ha estat seguint inflant la nòmina dels alts càrrecs. [noticia].
la Casa Gran de Can Fanga continua incrementant els abonats a comissionats amb unes responsabilitats tant importants com un regidor, i amb un gravant aquesta gent no es elegida democràticament , es a dir aquesta gent et ve imposada manualment (es a dir amb el dit) i jo em demano aleshores, perquè nassos hi ha votacions si desprès resulta que pots triar a qui vulguis i donar-li el càrrec que sigui no cal fer votacions , això em sona a actuacions Franquistes.
I per mes Inri va el Senyor Hereu i presenta aquest mes el Barcelona 2.o amb una finalitat específica de millorar la gestió i l'eficàcia de la Casa Gran sense incrementar la llista de funcionaris, perquè volem funcionaris si incrementem la llista de amics com a comissionaria.
Amb aquestes despeses multimilionàries, segur que la persona que substitueixi aquest personatge només trobarà telarinyes a les arques de la Casa Gran, llàstima que davant aquestes actuacions no es puguin demanar responsabilitats, i que aquestes no costin calers.
La veritat sigui dita si això es la democràcia potser lo que es mereixem es una dictadura, com a mínim llavors tindríem una excusa de l'actuació municipal.
Despres et llegeixes el eslògan de el senyor Hereu , Nou alcalde, noves idees, si aquestes actuacions son les noves idees lo millor es que ens quedem amb les antigues , perquè aquí si que teniem que haber posat en pràctica la dita aquella que deia mes val boig conegut que savi per coneixer, perquè la veritat quan s'ha obert el meló ha sortit una mica pudrit tot plegat.