dimarts, 9 de juny de 2009

Anar als Plens , amb el dret a demanar

Hi ha iniciatives que s'han d'aplaudir i aquesta es una de elles, la Casa Gran de Berga esta preparant un reglament que regularà la participació ciutadana , i que permetrà formular preguntes queixes i suggeriments tant a l'alcalde com als regidors.[noticia]
Això si que es tota una novetat que el poble pugui parlar al ple municipal.
Ja es prou sabut que els alcaldes i equips de govern es creuen amb la veritat absoluta i no escoltem mai a ningú, però que la gent pugui anar als plens a dir la seva es tot un detall, es una manera de fer els plens menys avorrits , perquè ara es com anar al teatre però sense poder aplaudir quan la funció t'agrada.
Una altre iniciativa que la trobo perfecta es la de penjar les iniciatives i els projectes a Internet perquè el poble la pugui estudiar i dir la seva, Berga vol acabar amb la foscor que hi ha als ajuntaments.
Berga ha fet el primer pas, algú seguirà la iniciativa? o com sempre ens quedarem en el mon de la tenebres i la foscor i així i com la informació es poder, millor que només la tinguin els que manen.

I si altres s'han emplenat la boca dient venen que aquesta era una idea seva i que la posarien en practica quan manessin , l'ajuntament de Berga s'ha avançat, però clar si amb els dos anys que han estat al govern no ho han fet encara segur que això ha estat una de les moltes promeses electorals que s'han perdut per el camí , coses del trist tri-partit.