diumenge, 7 de juny de 2009

l'11 de Setembre, no et quedis a Casa, Participa

Avui us vull parlar de una iniciativa que la trobo meravellosa, la marxa de Torxes que s'està organitzant per l'11 de setembre [noticia].
Es una proposta que pretén, vist el gran patriotisme que hi ha a la classe política per la nostra independència, recollir la inquietud del poble Català.
Un poble que ha d'anar ell a buscar el Santíssim Grial perquè si esperem que ho facin aquests que tenim a la menjadora anem arreglats.
Dons bé la proposta es que la nit del 10 de setembre cada poble organitzi una Marxa de Torxes Nacional per la nostra independència, ja es hora de trencar les cadenes que ens tenen lligats a la colonitzadora.
amb l'eslogan "junts podem" i amb la seguretat que cap patriota es quedarà a casa, a veure com reacciona el poble català, perquè si he quedes a cada poc favor fas al teu país.
Jo desitjo que les forces vives del meu municipi no es quedin a Casa i reaccionin davant aquest esdeveniment, i que la veritat que no ens passi com el dia de l'estelada que va ésser un vist i no vist
Per una Catalunya Lliure, comença a comprar l'encenedor per encendre la torxa.