divendres, 12 de juny de 2009

Que Volen Aquesta gent, que femen entre setmana

Que volen Aquesta gent , que volen de nosaltres, ara ens direm quan els pobres pagesos han de femar els camps, desprès ens diran a quina hora hem de regar els prats i fins i tots ens marcaran les hores en les quals hem de munyir les vaques . De fora vingueren i de casa ens tragueren
[noticia]
Aquests paios de can fanga no saben que primer hi eren les vaques que no pas ells, però no nosaltres com sempre son el típic exemple del català abaixarem el cap i callarem, no sigui el cas que s'ofenguin aquests senyors. Ens posen la bandera i a més a callar aviat ens faran parlar amb castellà i tot com fan en els seus grupets.
Arran dels casos de mobbing, la xarxa social Facebook ha registrat la creació de grups que ja sumen 30.000 persones en contra.
Un arriba un moment que ha de dir prou, n'estic fart de la prepotència d'aquests nouvinguts que només venen quatre dies , que amb els seus quads destrossen camps, semblats, conreus, i a més ara fins i tot ens han de dir quan hem de femar els camps. Ja es veu que els pobres pagesos sobren i es una espècia a extingir .
Bé un cop ens quedem sense pagesos ens quedarem sense cerdanya perquè això passara a ésser una selva mireu com estan quedant els boscos un cop s'han deixat de conrear i ja em direu com quedarà la Cerdanya si tot continua així