divendres, 7 d’agost de 2009

Interior ha perdut el nord, la culpa de tanta tisana de camamilla

Tota persona que es dentinguida el primer que diuen es que són innocents, la veritat es que clar quan escoltes la darrera notícia del senyor Saura i de la conselleria d'interior , la veritat es que m'aterra, perquè segur que la farem grossa.
bé dons el Departament del senyor Saura ara vol oferir a partir de la tardor un questonari als detinguts sobre l¡actuació dels Mossos d'Esquadra, en el qual es podran queixar per el tracte rebut i per les condicions dels calabossos, a part de que es facilitarà que l'arrestat si té alguna queixa o creu que ha estat maltractat o detingut il.legament, podrà denunciar al agent.
després de que els hi van posar càmeres perquè segons interior així estant mes ben controlades, ara això es poc hem de humiliar als agents, ara qualsevol els podrà denunciar.
Nassos envers de protegir a la policia sembla que el conseller d'interior vulgui beneficiar als detinguts, i de pas putejar als agents. Moltes felicitats senyor Saura, sempre més papistes que el papa . [noticia]


El Departament d'Interior vol oferir a partir d'aquesta tardor un qüestionari als detinguts sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra, el tracte rebut i les condicions dels calabossos, entre d'altres. A més, si l'arrestat té alguna queixa o creu que ha estat maltractat o detingut il·legalment, podrà denunciar els agen