dilluns, 3 d’agost de 2009

Lopez Bofill, recorda que no hi ha mes sord que aquell que no vol escoltar ni pitjor cec que aquell que no vol veure

A veure López Bofill recorda que no hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure, ni pitjor sord que aquell que no vol escoltar, i aquest es el problema dels Esquerdats que es creuen els centre del univers i que els demés som una panda d'ignorants que ens poden prendre el pel perquè clar com el poble de Català som de can just i lliguem als gossos amb botifarra. [noticia]
Senyor López vostè creu que els militants dels esquerdats volen la independència de la nostra nació jo ho dubto, la veritat, crec que aquest vestit els hi va massa gros .
A que s'han dedicat els esquerdats, dons a esborrar del mapa a tots aquells que els hi podria provocar alguna sobtada, per tant s'han dedicat a esborrar del mapa els sectors crítics, i els que han quedat no deixen d'ésser taupes (talps) amagades i camuflades.
I que diuen els militants, dons bé aquests cada cop més desprès de la darrera derrota obtinguda amb l'estatut han intentant fer que el dret de decisió que tenia es vagi diluint com la pintura en un pot de aiguarràs. Els esquerdats dia que passa dia que perdren a tots els intel·lectuals que el 2003 els hi van donar el seu soport dons ara aquesta gent esta decensisa , es normal a vegades es veu el llop sota la pell d'ovella.