diumenge, 15 d’agost de 2010

Caminant entre el Ripollés i el Berguedà

Bé avui feia un dia lleig, per el matí estava tot emboirat per això no he anat a fer cap muntanya de l 'Ariege sinó he cregut mes propici anar al coll de la Creueta i fer tota la cresta que m'ha portat des d'aquest coll fins al pic de Pedra Picada 2008 metres. ha estat una excursió suau, tranquil·la amb molta soledat només acompanyat per unes vaques que estaven pastant i poca cosa més. Fins arribar al pic de pedra Picada, allí es pot veure una pedra amb un martell damunt dient on et trobes.
Avui tota aquesta excursió m'ha deixat molt de temps per pensar i he arribat a la conclusió que he  tancar mols temes que tinc oberts i que no tenen futur, per tant avui tanco per definitiva una amistat dura i tortuosa  que m'ha fet perdre moltes nit i que no paga la pena, gloria fins sempre.
Des de el pic de pedra picada es pot veure Castella de n'Hug i Orriols mes avall, i per el l'altre costat només es podia veure Dòrria i la collada la veritat que el lloc es magnific. paga la pena el fart de caminar d'aquest matí. desprès he baixat fins la carretera i he tornat per la carretera vella fins el Coll de la Creueta. Aquí he agafat el cotxe i cap a casa. no ha estat massa dur però com a mínim ha servit per reflexionat.