dimecres, 5 d’octubre de 2011

Cants de Sirena, o fer volar coloms

Estava llegint el nació digital quan he vist aquesta portada [erc vol allunyar als CYU de PP). m'he quedat bocabadat, com voleu que entre germans es barallin si no hi ha cap herència pel mig  els convenients i els feixistes es com una parella d'enamorats es barallen i s'estimen en parts iguals, de cara al exterior es tiren els plats al cap però a la intimitat s'estimen per tant els Cant de Sirena dels Esquerdats de voler separar aquesta parella es una pel·licula de Ciència Ficció.
Els Esquerdats tenen un problema no saben on són, van canviant els caps però el desordre i la desorientació es constant sempre, mai saben on van, ara es volen acostar als Convenients demà es voldran acostar als de Solidaritat i demà passat als Reagrupats, tot just una baldufa que va girar i mai pots esperar on pararà, però per el pes i la direcció de dretes que te moltes possibilitats per els neofeixistes del pp.

6 comentaris:

jordi ha dit...

ERC va a la desesperada, per això es vol apropar a la escalfor que produeixen els que manen. Res de nou sobre la terra. Per cert, Carretero baixant-se els pantalons també a la desesperada.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi feia temps que no em punxaves i t'he trobar a faltar, però noi t'he de reconèixer que tenies tota la raó quan em deixes que això de reagrupament era un escalfament d'estiu, ja s'ha vist el que era i on anava, a un forat sense fons. Esquerdats i reagrupants i fins i tot Els Solidaris tenen tots la mateixa funció moure el cul a veure si els hi cau alguna almoina.

jordi ha dit...

Avui he estat parlant amb un solidari i estan al-lucinant. Personalment crec que es te que fer un front comú per tenir estat propi, però poc em sembla que els personalismes de tots son massa forts. Tots el partits catalans a una.

ALP2500 ha dit...

Jordi ja saps que els tres partits aquests anomenats independentistes estant dirigits per titellaires que consideren a tot els seguidors com a titelles i que els poden fer menjar el que vulguin. Però el front comú que defenses hi han de participar els Cyu independents i els psc independents encara que siguin quatre gats de cada partit. Sinó només serem quatre i l'apuntador. El dia que el partit i les seves idees vagi per davant de les persones , serà el dia que aconseguim la nostra llibertat. Però això des de el meu humil punt de vista es ciència ficció.

jordi ha dit...

si ens aixequem ben d'hora ben d'hora, però ben d'hora .............

ALP2500 ha dit...

Si Jordi però aixecar-nos amb la faus al dits, no pas a treballar per engreixar mes als porcs.Aquesta es la situació no cal aixecar-nos per anar a treballar però clar treballar per fer mes gran catalunya no pas per engrandir als veïns i nosaltres anar enrera.