dimecres, 5 d’octubre de 2011

El túnel del Cadí tornarà a ser pagament? bona qüestió aquesta

bé l'empresa aquesta de la Caixa anomenada Túnel del Cadi s'ha decidit a lluitar contra el frau de pas de gent empadronada a les Comarques de Cerdanya, Alt Urgell i Berguedà de segona residència, la veritat que ja era hora que facin alguna cosa, però clar això fa molt de temps que ho saben, massa temps diria jo, però en temps de vaques grasses no cal remenar la merda es ara quan ho hem de fer i de pas donem pel sac als residents reals de la Comarca.
Ca poble sap mes o menys quins resident son reals i quins no ho son per tant podrien fer un certificat de residència no pas d'empadronament. amb aquesta situació triaríem  molta gent, perquè clar fer pagar els cap de setmana a tothom perquè segons ells es el cap de setmana quan es fa aquest frau la única cosa que aconseguiran es que aquesta gent vingui divendres per la nit i marxi dilluns per el matí, feta la llei feta la trampa.
Però clar aquest problema no es pas només del túnel, aquests personatges nouvinguts que només resten a la comarca el cap de setmana gaudeixen de tots drets del poble en el qual estan empadronats i no pateixen cap inconvenient perquè entre setmana són tots a la Capital de la nostra nació per tant tots els beneficis de viure a una gran ciutat. i tots els beneficis de estar empadronats a la comarca on hi ha neu, te pebrots tot plegat.[noticia]

11 comentaris:

Joana ha dit...

El que és vergonyós és que hagin peatges i els haguem de pagar tots. Ara us emprenyeu, per que us volen treure aquesta exempció, jo també estaria emprenyada si m'afectés. Però t'asseguro que el de Barcelona, es fa un tip de pagar peatges sempre, per que no té cap peatge tou. Si volen que tothom pagui, no és pels de cap de setmana, de ben segur, deuen haver notat que tots vosaltres passeu més ara que no pas abans.

ALP2500 ha dit...

be Joana que el túnel del Cadí sigui gratuït seria la millor solució, però clar la caixa deixaria de guanyar uns calerons, a més ja estant mirant a llarg termini i veuen que la fonts d'ingressos es rebaixarà perquè la Generalitat ja està acabant el remuntador de Coll de Pal i a un any vista aquí sobretot l'hivern molts es quedaran al berguedà.
En quan l'empadronament de gent de segona residència, si que es un problema però no nomès del túnel de cadi que això es calderilla, es un problema als descomptes que gaudeixen la gent de primera residència, aquí dalt tenim pocs privilegis i el que no trobo normals que aquests es vagin retallant perquè hi ha gent que no hauria de gaudir dels mateixos, i aquest problema cada cop es més greu. I dels 18.000 empadronats de la comarca m'agradaria sabers els reals i veuríem que aquests som minoritaris.

jordi ha dit...

A mi no em preocupa, treballo a Cerdanya i hi visc. Els que tenen que tenir la preocupació es qui volen enganyar. La resta cap problema

ALP2500 ha dit...

Si Jordi però algun dia hauràs d'anar al metge o a comprar coses de les que no disposen a la comarca, llavors es quan et tocarà pagar el túnel perquè no hem estat prou honestos i hem sabut defendre aquest servei gratuït, la veritat que segur que si rasquen trobaran moltes infraccions i molts empadronats que no coneixen ni la comarca. qüestió de estalviar-se quatre euros.

Joana ha dit...

És culpa meva, des que em vaig trencar el lligament a l'abril, només he passat el túnel un cop. Estic fent que el Túnel del Cadí es vegi en una greu situació de crisi. Jo pago cada cop passo.

ALP2500 ha dit...

a Veure Joana el túnel del Cadí no deixa de ser la punta del iceberg, hi ha coses molt mes descarades que no pas el túnel, això del túnel es calderilla comparat amb tot lo altre, i mira si tenim alguna avantatge per viure a la muntanya ens agradaria tenir-la i mantenir-la i ens fot que aquestes senyors que s'han empadronat aquí per poder gaudir dels mateixos drets que nosaltres facin que perdem aquestes petites avantatges, res més, prou dur es viure a la muntanya que només manca que vinguin de fora i ens marquin com viure, fins i tot ens han prohibit el soroll de campanes dels nostres municipis només mancarà que haguem de portar bosses per recollir la merda de la vaques.
Vivim del turisme molta gent però clar el que no volem es perdre drets per culpa d'aquesta gent que vol disposar dels mateixos drets que nosaltres i no pas de les mateixa situació geogràfica i persona.

Joana ha dit...

Tens molts avantatges de viure a la muntanya, o et canviaries per mi? Ens odieu tant i ens menyspreeu tant, que no ho puc arribar a entendre. Gent d'aquí de Cerdanya i del Berguedà m'han arribat a dir estranyats, No sembles pas d'allà baix!, com si ser d'allà baix, fos un crim i m'estan tirant una floreta, ho sé. Ens necesitem els uns als altres. Però als senyors de les concessionàries de les autopistes no.

ALP2500 ha dit...

Mira Joana te les seves coses viure a la muntanya, però tampoc es cap cosa voler seguir vivent com abans, jo el que no trobo normal es que els d'allí baix (com els defeniexes tu) vinguin a dir com ens hem de comportar, nosaltres tenim les nostres coses i ens agradaria mantenir-les, per nosaltres es molt mes important veure les vaques passejar per el carrer o escoltar les campanades que altres coses mentre que per els nostres veïns d'allí baix això es hi molesta. Si porten aquesta conducta a un estrem podriem dir quina gràcies li faria a la gent de Vic que els nouvinguts els hi diguessin com s'ha de comportar i com han de viure, però segur d'aquí quatre dies així serà, perquè la adaptació va en sentit contrari a la imposició.

Pere ha dit...

Que empadronin als nascuts a la comarca i am primera o segona residència allà i no als forastes de altras bandas encara que tinguin segona residència aquí a la cerdanya.

ALP2500 ha dit...

Si Pere però això no es pas tant fàcil, com demostres que una persona no viu a un lloc, si està a l'atur o no treballa, o està jubilat es molt difícil quasi bé impossible, fins i tot als pobles els interessa que hi hagi gent empadronada perquè així xuclen mes dels estaments, per tant es allò del peix que es mossega la cua.

jordi ha dit...

tarjeta sanitari