divendres, 7 d’octubre de 2011

Cobrar Dietes de Transport i Disposar de Cotxe Oficial. bona manera d'acabar amb la Crisi

Curiosa situació aquesta, ara en temps de Crisi es quan surt a la llum però porten tota la vida fent el mateix, d'entrada les dietes de Transport si no arriben a una quantitat per kilòmetre no cotitzen en el impost de retencions per tant un sou encobert, perquè clar disposar de Cotxe Oficial, amb la betzina pagada i a més cobrar la dieta per desplaçament es tenir molta barra, Però que podem esperar dels nostres politics aquesta es la punta del Iceberg.[noticia].
Però a més aquí queden tots retratats, convenients, filials del Pinotxo Zapatero, els Hereus d'en Francisco el Gallec, l'unic que no surt es el sense iniciativa que no disposa de cotxe oficial però si cobra les dietes. 
Tot Plegat una gran lluita per la crisi d'aquesta manera ja poden renunciar a la paga extra de nadal, en tenen tantes de pagues diferents que això es una almoina la que han renunciat.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Això de les dietes, és un "mangoneo". En general, no sé si els polítics tenen una altra consideració que ja podria ser, hi ha un màxim per dieta, que marca el sou de qui cobra la dieta. No es pot cobrar dieta, per menjar, si ho fas en el mateix lloc que vius, jo no puc passar un tiquet de Barcelona i cal tiquet. Cal presentar tiquet de tot, la benzina, el menjar, aparcaments. No és un caprici de l'empresa, si tenen una inspecció, els posen una multa. Pel que veig, això només és pels altres.

ALP2500 ha dit...

Joana ja ho saps tot plegat, feta la llei feta la trampa, i aquests personatges són aixi, saps que tu a la teva empresa sense cotitzar només pots cobrar 19 cèntims per quilòmetre imagina't el munt de quilòmetres que han de fer aquesta gent per arribar a l'import assenyalat