dilluns, 3 d’octubre de 2011

Insults que no són insults, sinó que resalten les qualitats de les dones. manda huevos tot plegat

A Múrcia hi ha una sala de l'Audiència Provincial en una sentència d'aquelles que fan tremolar han revocat la condemna d'un any de presó a un home per el delicte d'amenaces perquè resulta que dir-li  Guilla (Zorra) a una senyora no constitueix menyspreu o insult si qui utilitza aquest terme ho fa per descriure a un animal que ha d'actuar amb especial precaució
Per aquesta regla de tres jo només tinc que dir que els senyors aquests de la Sala de l'audiència Provincial son tots uns fills de Guilla (Zorra) això clar especificant que utilitzant el nom de guilla com a terme per descriure a un animal que ha d'actuar amb especial precaució, te nassos tot plegat aquesta sentència. i desprès volen ser democràtics i europeus i ens surt l' arrel masclista cada dos per tres [noticia]
4 comentaris:

jordi ha dit...

crec que per poder opinar realment sobre aquesta sentencia, tindríem que saber la transcripció sencera de la conversa. Des de fa un temps no es poden dir ni piu a ningú sense aixecar suspicàcies. La sentencia a estat dictaminada després de que el jutge escoltes la gravació de la conversa, potser tindríem que mirar que no tot es del color amb el que diuen els advocats de la dona no guanyadora. Políticament incorrecte, ho se. Peró he vist ja tantes injustícies per aquests motius que ja no crec res del que diguin algunes persones. ROMMEL LA GUILLA DEL DESERT.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi ja tinc clar que a vegades això del sexe dèbil es una bona arma,i que fem carnassa de tot plegat, però d'entrada he de creure en el que diuen els diaris (cosa cada vegada més difícil perquè perden qualsevol objectivitat). Però l'exemple no em serveix ja saps que en temps d'abans quan una persona era guilla amb masculí era astut i en femení senyora de treballs inadequats,es el mateix que ser un puta en masculí (espavilat) que una puta en femení segons el sexe el significat es diferent.

Joana ha dit...

Tot plegat, surrealista. Qui grava una conversa?

jordi ha dit...

això va ser una pataleta de la part perdedora del judici, que ho va filtrar als mitjans amb una informació sesgada perquè es tirés la opinió publica a sobre del jutge. Per mi no te cap mena de credibilitat.