dimarts, 19 de maig de 2015

1er miting: Alternativa Cerdana ( els alternatius)

Avui he assistit al primer míting dels quatre que es faran al municipi d'Alp, La veritat que m'esperava mes gent però no arriben a la cinquantena d'assistents, si trèiem els candidats dels altres partit això es resumeix en una trentena d'assistents.Potser perquè aquest any no hi havia aperitiu , i clar si no hi ha alguna cosa que faci que els habitants d'Alp es moguin es difícil amb dia nuvolat com avui que surtin de Casa.

He fet esmena que fa quatre anys ells van ésser la llista mes votada i que pactes van fer que no manessin ells, potser els hi hauria de recorda que en fa 8 es van ajuntar tres llistes perdedores per fer un equip de govern.Es que la memòria es molt selectiva a vegades .

Bé Ha començat l'esdeveniment amb una presentació del Candidat dels Alternatius  i ha començat ha parlar del que es vol fer, desprès a mig camí ha presentant a tots els representants de la llista i desprès ha fet esmena a un quants punts importants
-educació
-manteniment neteja i enllumenat
-salut
_urbanisme amb un punt i apart del POUM
-Cultura
-Bombers
-Pagesia
Joventut
-serveis socials marcant sobretot menjador i transports dels escolars del municipi que no viuen a Alp
-Esports
-Estacions esquií fent punt i apart amb la Pia (Masella)
Ha estat un monòleg de 90 minuts on el Candidat d'alternativa Cerdana ha parlat de lo be que ho vien fet quan ells manaven, desprès ha dedicat una estona  a parlar de les querelles i judicis que segons alguns resten pendents. per cert tinc un petit dubte de tot plegat jo fins avui em pensava que en Cosme era fill de cal Xell  i ara resulta que a  casa Seva hi havia una benzinera i es fill de cal Shell.(segons la propaganda d'Alternativa cerdana).

I per acabar s'han dedicat a criticar les propostes dels altres partits. dient o interpretant el que volien posar tot plegat, han estat un atac frontals als Convenients dient que si que han deixat les arques plenes però que era molt fàcil d'aconseguir aquest objectiu perquè no s'han gastat un euro en res. Jo Crec que sent el primer en participar no es la millor manera d'actuar perquè la replica pot ser dolorosa.
Dons be el primer assalt s'ha acabat demà tocarà els d'Ensorrant Cerdanya, veurem com actuen.
ptda: Votan's o potser millor Vota'ns, a vegades repassar.se els pamflets unes quantes vegades donarien peu a que no hi hagués errors d'aquest tipus.

4 comentaris:

jordi ha dit...

Per cert, felicitats pel bloc. La campanya electoral està sent una mica ensopida i sense gaire informació. Però el teu bloc trenca una mica aquesta dinàmica.

ALP2500 ha dit...

moltes gràcies Jordi, sobretot en les teves aportacions, sempre es bo veure les coses des de un altre punt de vista.Avui al meu municipi toca endavant alp veurem que passa, la veritat que desprès del primer assalt la cosa promet, veurem com acaba tot plegat.

jordi ha dit...

Et guanyo, avui a Puigcerdà toca PP.
A mes, penso anar. Crec que es la primera vegada que veig un míting del PP a la meva vida.

ALP2500 ha dit...

Home jo nomès et puc donar la meva experiencia de l'alcade de spot que buscava subvencions per el seu poble (quan encara es donaven) es va presentar per el partit popular i el nano tenia de dretes el que jo tinc de maco.Dons be al ser el primer del pallars va disposar de totes les subvencions possibles. Per tant res a dir , en el cas del Paquito encara te nassos a treuren algun regidor, perquè està clar que entre les forces d'ocupació i altres segur que fregarà l'escó.