dilluns, 18 de maig de 2015

Endavant Cerdanya d'alp i l'intregrant del mateix del Partit Popular

A casa meva sempre m'han dit que s'ha de diferenciar entre les eleccions nacionals i les municipals, que en aquestes s'ha de votar a les persones i no pas al partit, i molt més en un poble com el meu que no arriba a 2000 votants.
Dons bé el partit Endevant Cerdanya d'Alp portava a les seves llistes un integrant del partit popular, si els senyors d'Ensorrant Cerdanya s'han emplenat la boca d'anar com a partit independentista amb la penjada d'Estalades i participacions de tot tipus. Era molt estrany que dintre de les seves llistes hi hagi un integrant del partit popular.
Per el bé de tot aquest senyor ha dimitit per diferències polítiques, però jo crec que no calia arribar a aquests extrems això ja s'haria haver fet en el moment de iniciar el camí, Si volem anar com a independentistes no podem barrejar pomes i peres, per aquesta feina ja disposem de l'anna botella.
Per desgràcia això ja no es pot tocar i aquest senyor un cop inscrit en la llista  haurà d'anar amb les llistes fins el final i si es dona cas que surti elegit haurem de veure si acepta o renúncia al càrrec. Tot plegat una patata calenta, si Abans haguessim previst tot això segur que no haguessim passat per aquest ridícul.
Perquè ells senyors del Pp. de Cerdanya treien foc per els queixals que es van enterar. Aquest es el problema de correr tant, si haguessin anat mes poc a poc segur que no haguessin fet tant el ridicul tots plegats.
 

4 comentaris:

jordi ha dit...

A Puigcerdà vam tenir una persona que es va presentar per ERC, després per ICV i la última vegada pel PP.
Aquesta vegada ja no es presenta per cap, una sort.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi, això si que es tenir les idees clares. Per cert dissabte vaig veure les tres paradetes dels partits polítics i nomès em mancava la dels seguidors del Messies Carretero, que potser el poble no te dret a saber les seves propostes, o ja hem guanyat les eleccions sense baixar del autobús.

jordi ha dit...

El nivell Carretero es aquest. Anar de sobrat.
Vaig estar al míting dels reagrupats i la seva gran proposta va ser construir un WC al pàrquing que s'està fent ara. Es un nivell superior.

ALP2500 ha dit...

Jo per els comentaris que escolto de la gent, diria que el cap de llista (amb tots els respectes del mon ) No deixa de ser una pobre titella en mas del titellaire. Jo com això ja ho he viscut al meu municipi no em sorprent tot plegat, passa que la ma negre estar en la foscor. i el que donen la cara no deixen de ser ninots de palla.