dijous, 21 de maig de 2015

3ª míting, Els Esquerdats, o El Poble que tu Vols.

Avui a les 20 hores començava la segona part d'aquest tercer assalt. Tocava participar als   Esquerdats a veure que ens vendran.
Bé avui han estat 45 minuts de discurs, hi havia una seixantena de persones, a mesura que ens acostem a les eleccions el poble es comença a animar. Potser haurien de demanar una prorroga de una setmana per així poder arribar al centenar d'assistents.
Ha començat el discurs parlant l'Isidre, la veritat que el de la cueta  ha estat bé, es troba a gust i còmoda parlant. Desprès ha començat el cap de llista a parlar. Ha encetat el discurs presentant la llista i desprès ha començat a parlar, un discurs pausat, massa per el meu gust, en un moment del mateix m'he preguntat si es presentava per Alcalde d'Alp, per a President de l'Ampa de l'escola o fins i tot com a president de l'Associació de veïns del Municipi

Tot han estat idees ambigües sense entrar en cap detall de cap d'elles, La veritat que moltes estant molt be però fins i tot entrar en algun detall no estaria malament. Sobretot en els punts que interessen a la gent coses com el Poum.. No serveix en presentar els grans punts i ja està tot els projectes tenen un cost i potser s'hauria de dir com es finançaran tots els mateixos.No tot es vendre fum també s'ha de dir com es portarà a terme.

Ha estat un altre llista que ha seguit el model d'Ensorrant Cerdanya presentar el seus projectes i no ficar-se en el que diuen els demés. Ni han atacar a l'equip de Govern (potser perquè en van formar part) ni contestar els pocs atacs que van rebre d'Alternativa Ceretana, Jo crec que aquesta es la manera de fer política municipal.
Els esquerdats han estat barrejant eleccions municipals amb autonòmiques (per a mi nacionals) i la presentació ha esta presidida per l'Estelada, ara que la prohibeixen a tot arreu, ells l'han posat com a presentació, Ho trobo correcte només dir-lis que es una votació municipals i la gent del meu municipi voten a les persones no a les idees patriòtiques. I clar des de el moment que ni el Junqueras no la posa al seu municipi  no puc esperar que ho faci algú del seu partit.

Avui tampoc hi ha hagut berenar. bé quatre globus i uns caramels del partit. i el fulletó de propaganda.

El cap de Llista dels esquerdats te el petit problema de  no ésser massa conegut, hi ha gent del municipi en que es demana qui és, moltes el coneixen per l'home de la Núria de la piscina i vist la gent que va els mítings tampoc fan cap esforç per veure quines són les seves idees. Però amb aquest sentit jo només puc dir que tothom te el mateix a presentar-se i no per ésser desconegut pot ésser mal candidat, potser li manca fustes i discursos però amb el temps i una canya tot es pot arreglar.Per acabar vull ressaltar  una frase que en va dir un amic veí del municipi que el poble d'Alp quan ha estat millor governat ha estat per gent de fora.