dilluns, 18 de maig de 2015

Erc de Puigcerdà un partit maleït

Això dels Esquerdats de Puigcerda, es per jutjat de guardia, la veritat que aquest cop no es pas culpa seva que dintre de la llista hi hagi un presumpte abusador de nens.
Els Esquerdats ja han fet el que havian de fer que es per si acas treure aquesta persona de la llista, Però segueixo dient el mateix de moment presumpte.
Però el problema el tenim quan confonem la persona amb el partit, i això de dedicar-se a pintar els cartells amb dianes, amb esborranys, amb insults deixa de ser un acte de covards. Ja hi ha la justícia per aplicar les penes en cas de culpabilitat, Però que algú decideixi ell com fer de justicia sembla això el antic Oeste dels Pistolers.
Per cert desitjo que cap llista politica sigui tant barruera de treure profit d'aquesta situació perquè llavors ja veurem de quin tarannà són tots plegats.
Perque en el fons un ha de diferenciar el partit politic de les persones que formen part del mateix i del grup de persones si hi ha alguna poma podrida el mes normal es que es tregui de la mateixa.[noticia].
En el diari de girona surt el nom i la foto del mateix, hi ha altres diaris que són mes espabilats i només posen les inicials i de pas la possició que ocupa en la llista electoral, es a dir qualsevol persona pot saber com es diu. I jo només em demano i si desprès resulta que es inocent? qui arreglarà tot això.

 
 

4 comentaris:

jordi ha dit...

Les pintades les feia el pare dels nens i la resta de partits, ja ho van condemnar.
El que passa es que Volien treure de la papereta al presumpte violador i la junta electoral aplica la presumpció d'innocència. Aquest nom anirà a les llistes si o si.

ALP2500 ha dit...

Ostres però no costava res reemplazar els cartells, bé els pobres esquerdats des de que va passar per la seva seu el messies ara convergent semblen comdemnats a que montin un circ i els hi creixin els nans. Per sort en quan al senyor aquest vagi a les llistes es igual no crec que puguin aspirar a que li toqui sortir. Però es d'aquelles coses que resta envers de sumar.

jordi ha dit...

La pena de ERC de Puigcerdà es la llista que porta, el cap de llista be, la resta.....................

ALP2500 ha dit...

Saps que passa Jordi que veure els braus des de la barrera es molt més fàcil que mullar-se i agafar el capot.
Però bé sempre s'ha de donar un vot d'esperança a la gent que vol canviar el poble. Per desgràcia els esquerdats poca cosa podran fer a Puigcerdà