dimarts, 19 de maig de 2015

Societat Civil Catalana, quin gran servei que fan a la Causa.
La Sociedad civil Catalana, aquests defensor aferrin de la Corona de Felip VI, han posat en marxa la campanya de la por.
Ui que vindra el llop i si voteu als independentistes se us menjarà. Per desgràcia es veu que no coneixen massa la societat catalana perquè posar als convenients i desunits com a independents es ciència ficció.
De pas demanen suport als partins que defensen la convivència i la concòrdia entre catalans . Aquí tinc els meus dubtes es refereix als neofeixistes del Partit Popular amb el ministre Wert al capdavant. Aquest si que fan per la convivència i la concòrdia dels catalans imposant el pensament unic ho estant aconseguint o potser parlen dels senyors de ciudadanos que despres de que la careta els hi hagi caigut resulta que estant mes a la dret que el Partit Popular, tot un clam de democràcia , Bé els hi he de resaltat el fet que ha passat a Barberà del Vallès que han retirar la seva candidatura al enterar-se que el cap de llista anava fa quatre anys per plataforma per Catalunya [noticia]. Un fet  destacable, però nassos no ho podien fer abans de portar la llista al jutjat. No costa massa enterar-se dels antecedents com a minim dels caps de llista, o potser ja anava bé fins que es va descobrir el pastís. Temps al temps llavors tot es veurà. O potser es refereix a Podem-guanyem_PSUC_ect.... la veritat que no crec que els neofatxes de sociedad civil puguim apostar per aquesta llista segur que els hi produeix orticaria .
 

2 comentaris:

jordi ha dit...

Aquests els van fundar la marca blanca-taronja del Partit Podrit.
Que grans creadors d'independentistes.

ALP2500 ha dit...

Bé jordi al final els hi haurem de donar les gràcies a aquesta gent però que clar, els nostres polítics cada cop que obren la boca s'apuja el preu del pa. Amb Polítics com els nostres no ens calen enemics. Nosaltres mateixos ens posem el peu al coll i apretem.
Quina panda de egocentristes tots plegats. Crec que els hi haurem de donar un regnat a cadascú i que vagin treient pit al seu territori sinó això està fomut.