dilluns, 20 d’octubre de 2008

El 7 de març del 2009 d'excursió a Brussel.les

Hi ha una campanya que vol reunir 10.000 catalans a Brussel.les per reivindicar l'autodeterminació i un dret fonament en la democràcia , el dret a decidir. Aquesta iniciativa vol que el poble Català digui la seva a la Cor de la Unió Europea el 7 de març del 2.009.

Aquesta iniciativa ha estat engegada per el Bloc Gran del Soberanisme amb la intenció de convocar al poble català a una trobada multitudinària, en però del seu dret a decidir el seu futur.

Aquesta Iniciativa ha sortit d'una proposta del Blogaire Enric Canela, que ha pres impuls gràcies a la Creació per part del Senyor Agustí Escarducer Segura , d'un grup de Facebook que ja compta amb mes de mil integrants , dels quals un 20 % dels mateixos ja han mostrat la seva disposició a realitzar el viatge.

El 7 de març del 2009 en la concentració està previst llegit un manifest en Català i en Angles que serà lliurat posteriorment als representants del Parlament Europea.
No deixa d'ésser una manifestació a favor de la nostra nació i com a tal se li ha de donar el màxim recolzament possible. Perquè per aquella època es quan hi haurà les eleccions de la Unió Europea i veurem la reacció de molta gent. A vegades val més un fet que moltes paraules