dissabte, 25 d’octubre de 2008

Els Hereus de Felip V exigeixen , en lloc de pregar i sol·licitar de genolls poder anar a EEUU

Hi ha personatges que encara viuen el segles XV i XVI on l'imperi hispà tenia cert poder, perquè sinó jo a vegades quedo parat amb segons quines notícies [noticia avui].
A veure senyor Rajoy si-us-plau podria tocar de peus a terra vostè, qui es l'imperi espanyol per exigir res, sou un país de regional amb colònies com la nostra als vostre peus però pes especific dintre del mon , vostè no tenen ni veu ni vot, per tant potser un ha de ésser una mica mes noble i saber fins on poden arribar les seves exigències i on enlloc d'exigències lo seu son plegàries.
En quan assistir o no assistir, a veure jo sempre soc partidari que si les coses que tinc que dir tenen menys valor que el silenci llavors el millor es estar-se calladet, i per anar a Estats Units a seure a una cadireta i no poder dir ni piu, de entrada perquè no dominen ni l'idioma abans de fotre el ridícul millor quedar-se a casa
En quan dir que hi hem de ser perquè hem aportat 25 bilions de pessetes, sabeu que em vol dir això que la banca hispana es pitjor que aquells gegants amb peus de fang. i sinó el temps i una canya posarà a tothom al seu lloc.
Potser no s'ha plantejat el senyor zapatero que quan va assistir a les amèriques i va fotre aquell discurs tant ben estudiat sobre la solidés de la economia espanyola això també li paga factura ara, perquè mira que en va dir de animalades per minut. dons aquí tens la resposta, a vegades es molt millor callar i passat per idiota que obrir la boca i demostrar-lo.