dimarts, 21 d’octubre de 2008

Sociovergència, el cami sense retorn de la nostra nació
S'ha acabat el 24é Congrés d'Unió Democràtica de Catalunya , amb una victòria aclaparadora del Senyor Duran i aquest amb la seva gran disposició sempre a encapçalar un Ministeri ha dit la seva màxima que ha estat "el Govern que convé a Catalunya era i serà una aliança entre Ciu i Psc es a dir unir els convenients i desunits amb la filial de Madrid, el Senyor Duran a vegades te lapsus mentals, perquè aquest cop ha confós Catalunya amb el seu interès particular, perquè ell te clar que si hi ha aquesta unió ell podrà disposar de la tan desitjada cartera ministerial.
Es a dir aquest personatge que governa un partit que no deixa d'ésser una filial del partit popular ara vol ajuntar-se amb la altre filial del partit de la capital del regne de Felip V per així ell poder gaudir de el seu minutet de glòria, te nassos tot plegat.
També ha mostrat novament la seva negativa a entrar a la Casa Gran del Catalanisme proposada per el seu soci de partit Artur Mas, desprès ha matisat que ell aposta per la federació de Ciu sense fissures i per Mas com el seu candidat a la Generalitat.
En política està clar que dos mes dos no sumen mai quatre, però això de anar a la processó i repicar campanes al moment no crec que sigui una bona estratègia política.
Miri senyor duran un es nacionalista o no, però lo que no pot ésser es que un sigui nacionalista per algunes coses i seguidor dels conqueridors colonitzadors per un altre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que hem de fer és: EL FRONT CATALA. (Convergància + ERC). nota: els d'Unió que'ls donin.

El que tots estem bastant d'acord és que el tripartit i el 2.0 no ens porten enlloc.

Adeu

ALP2500 ha dit...

Hola vicenç mira el Front Català, seria una solució però abans tant una llista com l'altre han de fer molta neteja de elements sobrants, i mira que en tenen uns quants . En quan a Unió tindrà el mateix futur que el Comunistes que el interes particulars d¡unes carteres faran que el partit s'enfonsi tot solet.