dijous, 23 d’octubre de 2008

Erc, te la solució a la crisi, malgastar-se els calers abans no sigui el cas que ens els preguin

Avui mirant els diaris d'un bar m'ha arribat a les mans el Abc, i m'ha fet gràcia a veure que deien els hereus de Felip V envers nosaltres, i ostres m'he trobat una noticia del President del Parlament i les seus estalvis davant la crisi, la veritat que no es pas mala solució , primer es un i després ve el país, aquesta es la política dels hereus de Macià, i la porten fins a extrems inaudits, i vet aquí la proesa del senyor Benach ara utilitza un cote valorat amb 110.000 euros amb un A-8 i a més s'en gasta 20.000 en adequar-lo a les seves necessitats. Cullons jo el cotxe només el faig servir per desplaçar-me.{noticia}
Això es un clar exemple de contenció de despesa i amb la congelació de sous dels diputats i la rebaixa de les despeses de la camara , dons lo mes fàcil per no perdre categoria es contractar mitjançant un rènting un Audi A-8 limusina.
Desprès de veure tot plegat la veritat que tots aquests personatges del Clan de l'Avellana tenen una manera diferent de entendre l'estalvi, un col·locant germanets a ambaixades fictícies i l'altre disposant de cotxes que molts no els podrem disposar ni en somni. Això s'en diu estalviar i contenció de despesa, potser si el senyor Benach utilitzes la bicicleta per els desplaçament llavors si que participés en la contenció de les despeses.
I Desprès per l'altre costat van els mateixos companys de partit parlant de la necessitat de controlar les comptes de la Generalitat i s'aprova la creació de l'Oficina antifrau. Per fiscalitzar les despeses de les administracions públiques, senyors això es com donar un bastó al llop perque et guardi les ovelles.