diumenge, 26 de juliol de 2009

La política Catalana, el summun de la hipocrèsia

la politica es bruta, això ho sap tothom, però que ara ens surti el senyor Ridao amb aquestes declaracions ho trobo un insult, un insult a la inteligència dels catalans, ells que fa cosa de una setmana que treien pit dient que gràcies al SuperPuigcercòs s'havia obtingut el mes millor finançament del mon ara surt el senyor rigau dient que probablemente harien d'haver votat no al finançament però que els seus deures polítics i mantenir el tristpartit. [noticia].
Si us plau aquest dia que passa fiquen la pota mes endintre de la galleda aviat trauran el peu per sota , perquè ara voler buscar la equidistància quan s'han aprofitat durant quinze dies els favors del finançament i ara dir que la votació si no haguès estat per els tristpartit haguès estat diferent, ho trobo mesquí, es una foto real dels esquerdats, agafar-se a la cadira amb les dents i no deixar-la anar de cap mena.

2 comentaris:

jordi ha dit...

Es diu Ridao. Ja ho va dir en Pujol, es millor aquest finançament que l'anterior? clar que si, nomes faltaria que fos pitjor, es el que necessita Catalunya? definitivament no.
Crec que el que necessitem es la independència i ara mateix no hi a cap opció política que sigui capaç de lluitar per això.

ALP2500 ha dit...

Gràcies Jordi el nom ja està canviat, però kllons fot ràbia que aquests paios que van de defensors de la nostra nació i que s'han emplenat la boca de que ho ha fet magníficament, ara resulta que només ho han fet per el be del tristpartit però que ells eren partidaris del no, a bona hora per canviar de discurs, la veritat que tot plegat fot pudor. I no esperis que cap opció política lluita per la independència de la teva nació perquè abans tenim un diàleg però quan toquem poder això canviar literalment, i de el que he dit abans no se'n recorden de res, això deu ésser el poder de la política esborrar les paraules dites durant tota la campanya i a l'hora de manar del que havia dit res de res