dimarts, 28 de juliol de 2009

Oficina de Turisme, perquè?
La veritat que un poble com Alp que s'autodenomina un poble turístic, no es pot permetre el luxe de tenir tancada la seva oficina de turisme durant aquesta setmana han tancat dissabte perquè els treballadors de l'Ajuntament anaven de excursió , dilluns per el descans setmanal i dimarts perquè la noia que està encarregada de l'oficina esta malalta.
Bé jo entenc que un poble com Alp no es pot permetre durant el mes de juliol tenir la oficina de informació tancada, si la noia no es troba bé hem de disposar de una substituta, no es bo de cara a l'imatge del poble tenir una caseta de fusta tancada, i sense cap explicació de la situació. La veritat que en tanta gent treballar a la Casa gran segur que podem trobar algú que ens obri aquesta oficina quan per malaltia la persona encarregada no la pot obrir.
Perquè Clar desprès anem a vendre fum i dient que vinguin a Alp , que es trobaran com a casa, Clar sempre dependrà de com sigui casa teva, però no costa gens tenir l'oficina oberta encara que només sigui per donar propaganda.