dissabte, 1 d’agost de 2009

Ja he arribat a l'any

Avui fa un anyet del meu primer escrit, bé si se li pot dir escrits a aquestes coses que dic jo, per tant voldria agrair a tota la gent que ha perdut quatre segons de la seva vida en llegir les bajanades que escric, de veritat que m'ha fet molta il·lusió les visites que he rebut i els comentaris de tothom, tant a favor com molt millor les crítiques que son les que et fan millorar.
En quan a Agraïments en hi ha un molt especial per la culpable de que jo escrigui , la Mar amb la seva empenta es la culpable de tot plegat i feia falta aquella empenta perquè un paio de la muntanya acostumat a dir els seus parers al bar els escriguis a un ordinador, per tant moltes gràcies mar.
També vull agrair les visites dels mossos d'esquadra que tot just parlo del seu cap, el senyor Saura tinc la visita pertinent a veure que es comenta i que es diu d'aquest impresentable, dons nois a veure si de tant en tant quan feu la visita de rigor deixeu algun comentari, sempre es bo trobar interpretacions de totes les coses diferents a les teves.
I per acabar només dir que ara que li he trobat el cuquet a això de dir les coses com les penses no pararé per tant tota aquesta gent que s'ha acostumat a llegir-me de tant en tant penseu que seguireu patint del meus escrits.
Una Abraçada
Pere Secases i Casadesuís
Alp, un poble que fins i tot del voluntarietat volen treure partit polític.

4 comentaris:

jordi ha dit...

Esperem que sigui el primer de molts mes i que la independència del nostre país vegi aquest bloc.
Mercès per tot

ALP2500 ha dit...

Gràcies Jordi, un plaer que cada dies perdis un segons en llegir les meves bajanades, desitjo de tot cor, que no et facin perdre el son, jajaja, ojalà la independència de la nostra nació estigui tant aprop, però veient el panorama polític que tenim , ho tenim un pel fomut.

Moltes gràcies per totes les teves participacions,

Amelia ha dit...

Feliç aniversari. Està molt bé assortir al món per a compartir les teves idees.
Escrius un Català molt autèntic i això a mi m'ajuda a aprendre. Gràcies.

ALP2500 ha dit...

Gràcies a tu Sinforosa, per perda't les nits tant maques que te la capital del regne de Felip V i en lloc de gaudir d'aquestes belleses t'adinses dintre les meves bajanades politiques, tu si que tens mes moral que l'acoià, jajajajajaj

una abraçada molt forta