dimarts, 29 de desembre de 2009

Fets i no paraules


La veritat es que l' eslògan polític dels seguidors filials a la matriu de la capital de regne dels hereus de Felip V, diu molt dels seus representats, però quan un veu que un diputat que s'auto-determina defensor de totes les causes perdudes, defensor de la llèngua castellana per això maltracta la nostra, defensor de la colonització de la nostra nació i veus que en el seu blog la seva felicitació de nadal es aquesta, jo sempre penso amb la iaia sofia que deia que sempre seràs emmascarat per la paella mes bruta, i aquest cop el senyor Ferran ho ha aconseguit.[blog d'aquest prohom].

l'escrit d'aquest ideòleg del franquisme mes ranci diu que el proposit de les paraules es trametre les idees, amb això te tota la rao però ell fa servir la màxima dient que vol coneixer un home que hagi oblidat les paraules , per així trobar un que només tingui les seves idees, això es un feixisme amagat, perquè les idees son totes diferents i totes bones en un principi, desprès es quan venen les condicions. Dons be el xinès Txuang Tzu.amb aquestes frases volia dir molt mes que el que pot interpretar aquest hereu del Franquisme.
Per una Catalunya Lliure també necessitem personatge com aquest, perquè amb les seves mediocritats es fa molt mes fort. Moltes gràcies senyor Ferran, vostè no acabi i no pari, perquè cada cop que obre la boca neix un nacionalista Català.