dijous, 31 de desembre de 2009

Si aquests son els grans acords de l'any 2009, ara si que hem tocat fons.

La veritat que la feia de polític es un càstig perquè haver de sortir al escenari a dir que els dons grans acords aconseguit per el govern durant l'any 2.009 son el famós finançament i el traspas de rodalies sense aportacions, això es de jutjat de guàrdia.
Un ha de tenir molta barra per dir aquesta bajanada i quedar-se tant ampla, un finançament que ha estat l'estafa de l'estampa i un traspàs de rodalies que ha estat fet de nit i amb la llum apagada, perquè resulta que envers de un gran traspàs es un robatori a ma alçada.[noticia].

Un bons acords haguessin estat en el cas del finançament un equiparable al del País Basc, amb el concert econòmic. I en el traspàs de rodalies un amb tota la inversió pendent de realitzar per actualitzar tota la flota de trens, però clar això no toca traspassem rodalies sense cap mena de inversió i els senyors aquests que diuen estimar la seva nació ens volen vendre que això ha estat un gran negoci. Negoci el que han fet els de la capital del regne dels Hereus de Felip V que s'han tret del mig tota la ferralla i no la inversió que haurien d'haver fet per actualitzar la mateixa la destinaran a altres lloc.
Bé i com sempre aquí , el poble català calladet no sigui el cas que s'ofenguin. Si-us-plau que ja en hi ha plou de tant peix al cova , que aquest s'ha florit de tant esperar la llibertat, si vols ésser lliure lluita per ella perquè sinó no la aconseguirem mai.


2