dissabte, 2 de gener de 2010

La Vegueria de l'Alt Pirineu, o quan des de la Gran capital i sobre un paper prenem les decisions

El problema de tot plegat es que la gent que ha de prendre les decisions no coneix el terreny a fons, no s'ha platejat el temps que hi ha d'anar 'd'un punt a un altre a part de que sobre el paper i amb planell es una línia recta i desprès en la realitat no deixen de ser muntanyes i muntanyes que fan que els camins i les comunicacions siguin difícils.
Perquè hem de discutir que la capital de la vegueria sigui Puigcerda o la Seu d'Urgell, també pot esser Sort, Tremp o la Poble de Segur, o fins i tot perquè no pot ésser Alp i així deixarem de discutir per a veure quina ha de ser la capital del regne.
La veritat de tot plegat que aquesta vegueria no l'han de decidir els polítics sinó mes aviat ha de ser el poble que ha de dir la seva, perquè qui sinó te mes clar el que vol i com el vol. però clar deixar manar al poble no es bo, es massa complicat i potser llavors no tindríem oportunitat de fer el que volem.
El poble d'Alp està d'acord amb la vegueria de l'Alt Pirineu, però jo em demano no podriem tindre una mica mes d'ambició i demanar una vegueria pròpia a la Cerdanya , podria ésser la Vegueria dels desproposits i ja està.[noticia]