dissabte, 8 d’octubre de 2011

la Cessió dels Cat (centre d'acollida turistica) el negoci del segle

M'he de treure el barret amb aquests senyors Convenients que ens governen , la veritat que tenen la pell molt fina tots plegats, ara han descobert que els Cat (centre d'acollida) perden calers per tant el mes fàcil es que això ho portin els municipis i que siguin els ajuntament de cada comarca la que suporti el manteniment i les despeses d'aquesta bestiesa. una gran jugada d'escacs.[noticia]
Jo em demano si la Generalitat amb tots els seus professionals, estudis de viabilitat , i inversions perd calers que faran els pobres Cases Grans de les Capital de Comarca, enriquir-se amb aquesta inversió, o serà un altre forat negre a tapar, i clar com els ajuntament són tan solvents sobretot els de Cerdanya només cal que els hi adjuntem despeses addicionals i desprès tenim pèrdues , la veritat que tant es que estiguin en una butxaca o en el altre sempre en hi haurà de pèrdues per tant no cal que carreguem als ajuntament amb pèrdues addicionals.

4 comentaris:

Joana ha dit...

És he vist el d'aqui dalt i els d'altres comarques i tots els he vist tancats i barrats. La veritat? Que els ajuntaments es desdiguin d'això i ho rebutgin, no sé si ho poden fer, però estaria bé!

ALP2500 ha dit...

No ho tinc clar Joana, però ja saps que enfrontar-te amb els poder fàctics sempre porta conseqüències, per tant es mes fàcil agafar el deute i plorar desprès abans que plantar cara , però jo entenc que el es sensat seria dir plou i que cada vaixell aguantés la seva vela.

jordi ha dit...

A Puigcerdà es podria aprofitar per treure alguns barracons de la escola, ja que estan just al costat.

ALP2500 ha dit...

Mira Jordi Aquesta seria la millor solució disposar d'aquest local per ampliar les escoles, i la feina que hauria de fer el Cat només que la traslladem a la oficina de turisme i tot arreglat, la veritat que seria treure oli d'aquest desastre.