dimarts, 5 d’agost de 2008

SELECCIÓ i PATRIOTISME

Ahir dilluns 4 d'agost del 2008 vaig veure per antena 3 un espot d'un esportista nascut a Catalunya en defensa del patriotisme espanyol, res a dir, actuacions com les d'en Pau Gasol, o en Xavier Hernàndez en futbol , estan vinculades amb la democràcia , i amb el dret a escollir , si ells creuen que la selecció que defensa els seus color és aquesta s'ha d'acceptar i cap problema,

però mira em fot que uns nois nascuts a Catalunya defenguin a ultrança una selecció que fa mans i mànigues perquè la selecció que jo voldria per el meu país no pugui participar enlloc. Click per veure l'anunci

Senyors seleccionadors de les seleccions catalanes, desitjo de tot cor que hagin pres nota d'aquesta situació i tinguin clar que volen si una selecció catalana o una selecció autonòmica de Catalunya , si per sort meva és la primera part lo que vostès desitgen , lo primer que s'han de demanar als participants de la selecció catalana es implicació amb el projecte, i sinó ,no cal que ens representin , prefereixo jugar contra el Andorra a bàsquet amb jugadors del Navàs ( i amb tot el respecte per el Navàs) però amb jugadors implicats amb el projecte que contra la millor selecció del mon amb mercenaris. I aquesta feina es del seleccionador i de la selecció catalana, són ells que han de decidir que volen si ésser una selecció de una comunitat autonòmica més o ésser una selecció nacional.


I ja que estem posats a demanar coses als seleccionadors de les seleccions catalanes ,potser una cosa implícita en poder representar a la selecció Catalana, sigui que el seus integrants es puguin expressar mínimament amb la llengua de la seva selecció.

Perquè clar molt parlar de seleccions Catalanes i jo de moment a part de petites participacions en esports desconeguts o poc coneguts i el golf , l'única que participa oficialment es la de hoquei patins i ha tingut que emigrar a Amèrica per poder jugar com a selecció. ( felicitats nois això si que és d'admirar)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

no estic d acord amb tu !!!!

Anònim ha dit...

totalment d´acord amb vos sr.secases.- vos fareu escola, ja ho veureu.-

Anònim ha dit...

Francament sorprenent. És d'aquelles coses que et quedes clavat el sofà i no saps si és una parodia o real. Doncs és real. Aquí teniu un enllaç http://esports.e-noticies.cat/gasol-presumeix-de-ser-espanyol-19735.html. Garratibat, disgustat, trist, emprenyat així és com em sento.

ALP2500 ha dit...

txemari, company estic sorpres un perque no entenc el seu comentari, si esta en contra de que gasol expresi la seva opinio com espanyol, o esta en contra de que jugui a la selelccio o esta en contra per portar la contraria, llavors tranqui vostè aviat podrà gaunyarse la vida com a politic de la oposicio al govern.
Sr Rigolisa moltes gràcies pero la meva finalitat la veritat no es pas fer escola sinó nomès poder expressar les meves sensaciones librement, i desitjo de tor cor que hi participi mes els comentaris sempre es bo rebre opinions de gent de la comarca .
Padro dels quatre batlles companys, nomès dirte que nosaltres no són (gràcies a deu) com la telepopular o la radio del monsen i no farem llenya d¡això nosaltres respectem les opinions dels nascuts a catalunya i si sent espanyol molt bé que jugui amb la seva selecció i cap problema però si-us-plau a la nostra no cal que hi vingui .

Anònim ha dit...

Que en penses de que els extremenys son uns mals nascuts, ja que segons esquerra republicana els hem de mantenir.

ALP2500 ha dit...

senyor anònim said , jo penso que mentres no disposem de una autònomia económica sempre hi haurà pobles que surtiran beneficitas i pobles que sortirant perjudicats i nosaltres per la nostra manera d'ésser i per la nostra productivitat, sempre ens tocara pagar, i si paguem som apreciats el dia que això canvïi i cobrem enlloc de pagar, llavors ja no serà pas tant interessant manternir-nos. i potser llavors ens donaran la tan desitjada independencia. en quan a mal nascuts, es una opinio personal de una persona en el seu blog, potser tindriem que mirar en el mateix sentit les declaracions de l'alcalde de Merida ,oerò bé aquestes les taparem perqué no donen audiencia , mal mancats de noticies van al país veí perquè tinguin que parlar d'aquestes coses.

Unknown ha dit...

Si hem d'entendre les paraules de Mèrida " hijo de puta" dins del seu context i dins de la seva forma d'expressar-se, ells també han d'entendre la paraula "mal nascuts" en el seu context". Algú els tindria que explicar que vol dir realment "mal nascuts" tal i com ho va dir en Puig. Jo vaig entendre com molt que parlava de "desagraïts". Però llavors arriben els super de TV5, que per cert hi ha molts catalans treballant, i fan la traducció literària i clar, "mal nacidos " tal i com ells ho expliquen és horrorós.
L'altre dia els d'aquesta cadena ven pronunciar el cognom "Pagès" amb la pitjor fonètica escoltada mai, res comparable amb les paraules de la Teresa Campos de fa anys. Suma i segueix....

ALP2500 ha dit...

Mar tot aquesta banda d'atacs per el imperiarisme Hispà només apareix per tapar lo que de veritat està pasant al país que catalunya es una fon d'aportació de calers al estat espanyol, res més i com ara s'ha vist clar amb les balances fiscals, ara la manera de actuar es la de sempre , tirar merda perque aixi tapem la realitat. Als senyors de telecinco, els tinc que facilitar perquè ho estan conseguint, però que tinguin present que aquesta vida el món dona moltes voltes.

Unknown ha dit...

ante todo lo mas importante del deporte es que todo lo que sea externo no se deberia tener en cuenta.Gasol y Xavi son deportistas de alto nivel y por tanto el sentimiento de poder jugar o no en la seleccion catalana es personal. La unica manera que tienen estos deportistas de poder jugar campeonatos internacioles por selecciones es con la seleccion española que es la unica que les puede convocar. En le momento que la seleccion catalana pueda jugar campeonatos como tal es cuando estos jugadores tendran el compromiso de elegir con que seleccion jugar y si no fuera con la Catalana seria el momento de que los catalanes os sintierais molestos.

ALP2500 ha dit...

hola manolo , gràcies per participar, jo entenc que nosaltres els catalans no ens sentim pas molestos perque els senyors xavi i gasol juguin amb la selecció espanyola, allà ells i la seva conciència, el problema es que si nosaltres volem una selecció propia i lluitem per ella, ens fot que jugadors de alt nivell nascuts a catalunya juguin amb la seleccio que nomès ens posat trabes perque no poguem tenir la nostre, i a que a mes encara son tant raros que els deixem jugar amb la mal anomenada seleccio catalana ja que mentres no sigui oficial no deixarà d'esser una seleccio autonòmica.