diumenge, 3 d’agost de 2008

Una Justícia Injusta , la crema i els cremats

A vegades la Justícia no deixa d'ésser molt injusta, ara escoltava per la Ràdio que el Sr De Juana Chaos va sortir ahir de la presó. Un terroriste auto-anomenat llibertador , que segons els seus ideals defensa la seva terra amb les armes , i per això maten gent indefensa i sense poder de reacció, condemnat a mes 3000 anys de presó i que després de 18 anys i 3 per amenaces ja està al carrer amb 25 mors al seu càrrec, Es a dir si ho analitzem fredament li ha sortit cada mor per una mica menys de 8 mesos

Per un altre costat tenim a Francesc Argemi (Franki com li diuen els seus amics) acusat de ultratge a la bandera dels conqueridors condemnat a dos anys i 7 mesos.
A mi m'impacta que tingui mes importància despenjar un drap vermell i groc i fot-li foc que la vida de una persona

Un altre cas tant desmesurat com aquest es la crema de les fotos dels hereus d'en Felip V , no deixa d'ésser un contrasentit que és tingui que anar a la presó per cremar o trencar fotos d'aquest personatge

La Llibertat d'expressió no existeix en aquest país que estic condemnat a viure ??. Per cert si condemnem la crema de fotos i draps del país veí com ofenses no tindria que passar lo mateix de la crema de fotos de politics catalans com aquestes que s'auto-anomenen representants del independentisme català o la crema de la senyera per a ultres del país veí. O potser vol dir que hi ha habitants de primera i de segona , uns amb drets com llibertat d'expressió i els altres nomes amb el dret de abaixar el cap perquè et donguin un clatellot i a callar com sempre

Ara estava llegint en e-noticies la defensa que fan el país veí de l'escrit d'en Lluis suñé
L'alcalde de Mérida, Ángel Calle, del PSOE, ha tractat de "fill de puta" el regidor de Torredembarra d'ICV, Aquest "senyor" per les seves paraules es classifica , aquest personatge públic també ha quedat retratar, i aquest no li demanarem una rectificació oportuna, ara no surtiran els salvadors del pais a demanar respecte per els seus habitants, Això es Catalunya i així som els catalans.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Començaré per de Jauna Chaos: la manera que té aquest tio o ha tingut de demanar la llibertat pel seu país, és la`fòrmula més porca i ruïn que és pot tenir. Ahir devien fer Festa Major els que queden fora i els que estan dintre. Antena 3 ahir al migdia va fer una bateria d'entrevistes amb una serie d'afectats directes per aquest desgraciat.
En Franki és un altre de les coses que mai entendré, però ell a dormir cada nit a can Brians. Quan és va fer la campanya els dirigents dels verds van fer un video a Secondlife on tb cremaben la bandera etc etc van treure les imatges i aqui no ha passat res.
Llavors surt la Tura dient que li falta lloc a les presons catalanes i que per aquest motiu té la brillant idea de donar ( a fons perdut) per molt que diguin que és un crèdit aquells nouvinguts que s'han portat bé i que tornin al seu país. Així no anem en lloc.
La llibertat d'expressió és una "pantomina " més. La opinió dels mitjans de comunicació per comença totes a despensa de les diferents administracions.
L'anunci, campanya diga-li com volguis que va fer el Lluís no està afortunada. Però d'aquí a on anat a parar el tema hi ha molt.
Ara el Lluís més sol que la una hagut d'escoltar el que no està escrit a les escritures, mentres els del seu partit es desmarquen per totes bandes. Tic segura que molts blocaires d'aquella zona han estat més bruts que el Lluís.

ALP2500 ha dit...

Ostres mar estas molt guerrillera aquest mati de diumenge, però si tens molta raó en moltes de les apreciacions que dius, pero llons lo mes fort es que la teva familia renegui de tu, i això es lo que estan fent aquest personatges de iniciativa i els verds , que jo ilús de mi creia que era un partit del poble i que lluitava per el poble , i ara veig que es un mes venut a la droga del poder,
Lo mes gros es que ara surten dient que en Lluis Sunyé no estava afiliat al partit i anava per independent, i jo em demano lo seguent, a l'hora de sumar vots els que ha rebut no sumen? a l'hora de buscar una cadireta al consell comarcal tots els vots rebuts per en lluis no sumaven? això es com la poma que uns la deixen per verdes mentres altres la agafen per madura, quan no hi ha criteri tenin lo que tenim.

Unknown ha dit...

El Lluís Sunyé era independent, actualment vull pensar que és militant d'aquest partit. Hi ho penso des de la conclusió de que aquest senyor ( que és tot un senyor) anava de número 1 a les generals. Clar que qualsevol cosa que m'expliquis d'aquesta formació m'he la crec.
En Lluís va donar la cara per tot el territori Tarragoní fent bandera de que el seu partit mai faria cap transvasament. Després del 9 de març i del desgovern del tripartit tots sabem molt bé que va passar a les comarques tarragonines/terres de l'ebre, de la mà del Sr Baltasar i sota el suport d'erc i psc. Lluís Sunyé que com et dic va donar la cara va tenir que afrontar-se amb els del seu propi partit, i va donar la cara i va anar en contra del mini i del super i de totes les tonteries que van sortir de la seva formació. Jo li diria al Lluís que per estar amb aquesta colla, "millor solt que mal acompanyat".
Aquesta formació ICV està a les últimes i tinc l'esperança que d'aquí a poc hagin passat a l'historia. És una llàstima perquè el llibre d'èstil és bo, el que no és bo són les persones que hi ha al davant, Saura and company. Ho he explicat per activa i per pasiva, el dia que aquesta formació tingui gent davant en cara i ulls aquell dia podem començar a parlar. El que no pot ser és que ells no practiquin res del que prediquen.
Sort en tenen del Montilla i el seu tripartit pq si no ja foren historia.

ALP2500 ha dit...

la Sort d'en Montilla i rodalies , es que els seus acompanyants de viatge tant erc com iniciativa els verds han confós treballar per el poble catala per exprimir al mateix ,tant sigui col.locant la familia en llocs privilegiats com amagar l'ala quan alguns dels seus integrants te problemes, aquesta deu esser la solucio seràs ben vist si no dius res, i en el moment que et revelis en contra el sistema , llavors cames ajudeume i tonto el ultim. Això mateix va passar amb el senyor Joan Carretero quan era conselleg de governació. Un partit amb cara i ulls s'hagès enfonsat amb el joan , un partit amb afan de poder li és més fàcil castigar al protestant.
això es la democràcia

Anònim ha dit...

En aquest país el més tonto fa rellotges de fusta.
Parlaré només del regidor Suñé. Primer que tot l'anunci és del tot desafortunat. La pregunta que em faig és: perquè collons demana xdó en castellà? que es pensaba que el perdoneries?.... no no no!!!
El de la Calle amb el seu escrit, roda de premsa o pallasada, com li volgueu dir, està tenint els seus minuts de glòria. Dit d'un altre manera, aquest alcalde que mai havia sortit per enlloc omplirà pàgines i pàgines de diaris que el mes d'agost no tenen noticies.
Anem arregladets si per defensar el seu país l'alcalde ha d'utilitzar paraules tant gruixudes com " hijo de puta".
El Sr de Calle li falta molta educació si el que vol és d'alguna manera defensar els seus ciutadans. Amb politiquillos així estem fent un caldo de cultiu en una Españññña ( amb moltes ñññ) cada vegada més profunda.
El Suñé la cagat, o d'ha passat de poble, i? quantes vegades s'han passat ells?
Encara tenim que escoltar que gracies a l'immigració dels anys "A" Catalunya s'ha fet gran. Sants collons!!!

Dessmond ha dit...

El que ha fet el Sr. Suñé en un blog personal, no podem oblidar això, no mereix aquest linxament mediàtic. Amb aquesta mena de coses, el realment important queda amagat. És a dir, de l'expoli no s'en parla i els expoliadors passen a tenir el paper de victimes.
A Espanya hi ha encara massa pedigrí medieval. La llibertat encara és una cosa per descobrir. El que li passa al Sr. Suñer és que ha topat amb el sentit tant alt de la democràcia espanyola. Aquest episodi em recorda molt a la que va haver amb la caricatura de Mahoma. És una altra mena d'integrisme, per més que es vulgui fer creure altres coses. Si realment jo em sentís tan rematadament ofés, per dignitat no voldria ni un euro més dels catalans. Veurem on arriba aquesta indignació.

ALP2500 ha dit...

ostres dessmond pero aquesta conducta neofatxiste aporta vots, i a més desviem la gent amb problemes relament importants,la crisi econòmica. l'atur, l'emmigració , tot això queda desvirtuat davant la osadia de un senyor que l'únic que ha fet es expressar la seva opinio personal en el seu blog . Pero que farem amb un alcalde que te la llibertat de insultar (bé però com diu la dita, ni insulta qui vol sino qui pot) o a un ex-president de extremadura amb llibertat de insultar a dojo , aquesta es la diferencia catalana ells podem i tu tens que callar.