dimecres, 6 d’agost de 2008

Ésser català , un fet diferencial . Em sento estranger en el meu propi país

Avui us parlaré del fet d'ésser català un fet deferencial , per començar us he de dir que nosaltres també disposem de un Adn diferent com tenen els nostres veïns del país basc , la diferència del nostre Adn envers els altres es que la sang catalana es d'orxata, nosaltres som especialistes davant els problemes d'amagar el bec sota l'ala, i a la hora de queixar-nos o de fer qualsevol acció que comporti problemes surt en joc aquell mal anomenat seny que la veritat sigui dita i diu molt bé en Titot en una cançó dels brams no deixar d'ésser una covardia .

Mireu Air Berlin i el seu director encapçalant l'atac, i la única persona que surt en defensa de la nostra llengua es la Rahola (gràcies pilar ) els demés tots callats com a cants de sirena que no escolta ningú.bé tots calladets no tampoc, el barça aquest cop també ha dit la seva , jo gens partidari de Jan Laporta en aquest cas m'he de treure el barret, encara que molts l' anomenin oportunista se per altres fonts que no es pas el primer cop que fa coses en favor del català, els productes dels proveidors han de anar especificats amb la nostra llengua, felicitats aquest cop Jan.


Extremedura i els defensors de la pàtria hispana, montan un pollastre per l'escrit d'en Lluis Sunyé (encertat o no , es un escrit en el seu blog particular, i fins que ningú digui lo contrari en aquest país sotmès existeix la llibertat d'expressió) i els seus companys de partit es rentant les mans , l'actuació de Pilatos al seu costat era un joc de nens .curiós un partit que s'autoanomena iniciativa i els verds, lo primer que no et deixen tenir es iniciativa i de pas et posen verd.


Surt des de Extremadura un alcalde que amb molta educació insulta a la mare d'en Lluis Sunyé i ningú no diu res, només en Jordi Puig d'erc (en el seu blog particular) i clar llavors aquest passa de defensor a acusat i totes les ordres contra ell, i aquí, al meu país que fem. dons lo de sempre Pilotes fora .no sigui el cas que ens esquitxi una mica tot plegat.

A vegades em sento estranger en el país on em va tocar viure, Jo vull una transfussió de sang. perquè no m'ha tocat viure en un lloc on tots els partits vagin agafadets de la ma a defendre la pàtria, on les propostes siguin estudiades i contrastades i no deneguin només per el fet de que no han estat idees pròpies , es molt millor treballar en equip que no pas treballar sol,

Els defensors del país veí utilitzen totes les armes que tenen per defendre lo que creuen seu, nosaltres callem , quatre anys per aprovat un estatut, i aprovat d'amagat de nit i a la baixa , desprès d'aquí l'han anat retallant fins arribar a un estatut que si el comparem amb l'estatut que va sortir del parlament de Catalunya assembla com un ou a una castanya. i ningú crida , ningú s'aixeca en defensa de l'estatut originari , potser si que tindrem que posar un ciri a la verga negra del monastí de montgrony a veure si torna una persona com Otger Cataló a defendre catalunya.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats pel post. Davant de les teves paraules d'avui et deixo amb el jorn dels miserables.

Que poques paraules tinc,
i les que us dic són tan gastades...
Caldrà buscar nous camins
on no calguin les paraules.

Que poca força que tinc;
tants de cops l'he malmenada...
La vull tota per demà,
quan la gesta portí l'alba.

Quanta ràbia que tinc,
potser cal ser gos des d'ara;
quanta ràbia que tinc
i no vull pas oblidar-la.

Que poca esperança tinc,
i potser caldrà deixar-la,
que no sigui que esperar
ens allunyi més dels actes.

Quanta misèria que tinc
sota els peus damunt l'espatlla,
i la vull guardar amb mi
fins al jorn dels miserables.

L'esperança no es pot perdre mai. Per cert no et fagis cap transfussió, la que tens és prou bona.

ALP2500 ha dit...

Gràcies mar, pero ostres quan veus que tothom davant lo que es creu un atac es defensa en grup, mentres que nosaltres els catalans la nostra arma es fer co el estruç es a dir amagar el cap sota la terra, llavors es quan et vull la sang, per un cop a la vida no podriem anar tots a una (ja sé que això es una utopia), treballar tots conjunts per el be de catalunya i no nomès per sortir per la foto i destreure treure la dalla . Perquè si el poble catala vol progressar tenen que tenir clar una cosa que han de treballar tots junts, però si la finalitat dels politics es progressar ells, llavors i no nomès llavors ja porten el camí idoni.

Anònim ha dit...

bon dia sr.secases, dia a dia aneu pujant de to. realment em teniu motivat cada dia a llegir-vos.- sap que els testimonis de jehova no poden donar ni rebre sang ??- fins dema, una salutacio.

ALP2500 ha dit...

molt bon dia sr. rigoliga, m'encanta que participi en el meu post , de entrada ja no em sento tant sol , en quan al tema de les religions si ho mira fredament es una putada per a ells, perquè es perden possibilitats de seguir vivint, es una llàstima que la religió questioni la vida de un ser humà,