diumenge, 2 d’agost de 2009

Les Places de la discòrdia

la veritat es que quan es va plantejar el de les places de Sta Maria i els herois, treure els llocs d'aparcament i fer peatonal totes dues places la gent no estava d'acord, ara si ho demanen als mateixos segur que han canviat d'idea, la veritat que aquestes places han quedat prou bé , sempre son millorables les coses però ha quedat una cosa presentable, potser ara canviaran les idees però el que no ha pensat Puigcerdà es que al ser la Capital de la Cerdanya tothom hi ha d'anar en algun moment i el que manquen son places d'aparcament, places d'aparcament econòmiques es clar , perquè et despullin i encara sembla que et facin un favor com fa l¡empresa Saba o tenir que anar aparcar mes amunt de Llac per no pagar aparcament ho trobo una cosa a millorar, de tot el resta perfecte, però si la gent de la comarca no pot aparcar com anirà a comprar?. [noticia].
Per cert si aparqueu malament penseu que l'empresa Xaloc son com voltor en busca de carnassa, sigui l'hora que sigui i el lloc que sigui, ells a la seva, el mes segur es que el sou dels agents sigui paral.lel a les multes que posin sinó no s'explica tanta eficàcia.

5 comentaris:

jordi ha dit...

Ho sento però encara no conec a ningú que no volgués les places peatonals. Tothom estava d'acord, en el que no estaven d'acord es amb el tema dels aparcaments, no s'ha fet cap esforç en aconseguir mes places d'estacionament al centre de la vila i es possible l'únic problema es que el primer tinent alcalde de Puigcerdà es dedica al negoci de places de lloguer d'aparcament i els interessos personal d'aquest senyor (ex regidor de l'ajuntament en temps de Franco) s'imposen al benestar general de la població.

ALP2500 ha dit...

Mira jo em vaig pensar que el ascensor i el funicular de puigcerdà era per fer un aparcament impressionant a l'estació o al costat de l'estació i la gent pujar per els dos aparells fins al centre de la vila, però clar com sempre fer les coses sense un estudi previ, provoca situacions com l'actual que s'han malgastat uns calarons que els podien destinar a fer el parking del llac . o buscar una altre situació com un parking al camp de futbol i des de allí posar un trenet o un autobus per adreçar a la gent al centre.

josep m. ha dit...

l´altre dia vaigs anar al ajuntamnet, per veura el tema de les plaçes de parking reservades per el veins de la vila, i carai , quina sorpresa, resulta que son de pagament (36.00 € ), al mes, pero sols els mesos mes tranquils de la vila, i la pregunta es, algu m´asegura que les tindre lliures?? Segur que el Sr,Planella, deu aparcar al ajuntament i gratis.- Felicitats, Sr.alcalde, una vegada mes, ja sap que casa meva, es casa seva, vingui un dia, que entrara per la porta i surtira per el balco.

ALP2500 ha dit...

Saps quin es el problema de tot plegat josep maria que mentre aquests personatges configuin aprofitar-se del poble envers de treballar epr el poble , i clar es pensen que son els amos del univers , els millors de tot plegat
i clar no hi ha ningú que els hi tossi a l'orella.
Però bé el temps i una canya els possa a tots al seu lloc.

josep maria ha dit...

Amic Pere, tens rao, pero fa rabia que un Ajuntament no procuri mes per els seus ciutadans.- Per cert a la vila, han posat una maquina espenedora de llet fresca, en tot cas els senyors del Ajuntament la poden amplana, mes que de llet fresca, de mala llet.