divendres, 22 de maig de 2015

4ªmiting, avui tocava els convenients , avançant cap el futur

Avui ha començat a les 21 hores hi havia mes o menys una vuitantena de persones, entre familiars, amics, alcaldes de pobles veïns, ha estat el mes nombrós d'entrada perquè jugaven en divendres i això donava peu a que vingués mes gent.
L'entrada m'ha recordat un partit de futbol en Miquel Puig fent de Manel Vich , s'ha començant en la presentació dels reserves i s'ha acabat amb el capità d'equip. Un cop feta la presentació del 17 integrants ha començat al cap de llista a parlar.
Un monòleg de mes de 80 minuts, tenia el tempo molt controlat, però de cop li ha sortit la vena convergent i la culpa es de Madrid no podia faltar.
Això de donar la culpa als senyor Rajoy per maquinacions en despeses i ingressos per justificar la manca de inversions es molt convergent, però ostres haurien de fer alguna cosa, no podem passar quatre anys en blanc. això sembla el Barça del temps d'en Ciscu que ens teníem de acontentar amb les escorrialles. 

Desprès amb la broma de que el President del Consell Comarcal i l'Alcalde d'Alp són molt amics ha anat saltant de les propostes municipals a les comarcals Un guirigall difícil de seguir , amb una velocitat constant i ràpida  tocant molts temes i amb un gran domini tot plegat, Avui el nen del Cal Grau es trobava a gust, estava a la seva salsa. Aquests darrers quatres anys ha agafat experiència.
Ha arribat un punt en el qual m'he demanat en qui poble he viscut jo, perquè segons ells han fet tantes i jo n'he vist tant poques que m'he plantejant  en quin lloc estava jo aquests darrers anys.
S'ha passat molta estona replicant les crítiques dels senyors d'Alternativa Cerdana (avui la Maria m'ha rectificat el nom i es de justícia si els hi he canviat el nom que rectifiqui)però segueixo opinant que li queda millor alternativa Ceretana.
I per acabar ha baixat a les clavegueres i s'ha posat al mateix nivell que el dimarts es va posar la oposició . es a dir ha fet servir la mateixa política que va fer servir els senyor d'alternativa Cerdanya, la critica i contra-critica en aquest cas constant.Desprès de veure aquesta guerra només em mancaria veure'ls pactar. Però com diu aquest amic del municipi d'Alp ni trip ni trap.
Per acabar he de remarcar un fet que trobo que es una manca de respecte per la gent que fa preguntes, un cop acabat la presentació hi han hagut preguntes per el Cap de Llista i la Gent ha començat aixecar-se i parlar en veu alta. Trobo que tothom es mereix un respecte sigui del partit que sigui i digui el que digui. En aquesta vida no podem perdre l'educació si la gent opina diferent als nostres pensaments.
Pda: dos punts per acabar, avui no hi havia pica-pica avui hi havia berenar més d'una segur que no va sopar, i també es veritat que han tingut el detall de reconèixer el treball fet per el de la cueta de podemos, d'entrada perquè han gaudit del bastó del comandament gràcies al seu vot i ell ha estat el dolent de la pel·lícula d'aquests darrers anys, Per tant tot un detall reconèixer-li aquesta feina feta.4 comentaris:

jordi ha dit...

Fa molt i molt de temps, vaig dir al teu bloc que en Moliner no em feia gaire el pes. Crec que ha millorat una mica, però encara no el suficient.

ALP2500 ha dit...

Si jordi tirant de Hemeroteca sempre m'has comentat aquesta situació. Però aquest cop a la lluita cos a cos l'he vist mes tranquil ho portava tot controlat. Alguns diran que no vols pols no baixis a l'Era però la contra-critica d'avui ha estat contundent.En aquests quatre assalts hem vist dues maneres de fer política. la que desenvolupen els amateurs (esquerdats - Ensorrant Cerdanya) i que porten a terme els polítics (Alternatius-Convenients). Si em demanes quina triar jo partidari de la primera.Però això sempre estarà a gust del contribuent

Anònim ha dit...

Pere, dir-te que tens tota la raò, en Ramon no ha trevallat pel poble, no ha fet res per impulsar el comerç del municipi, i aquest poble s'està morint. Tema carrers, si que es veritat que no hi han subencions però sempre es pot fer alguna cosa. El teatre, fa 4 anys ells van dir que s'arrecalria, cosa que no han fet, la sol•lució ha sigut portar coses cap al poli, peró una insigna com el teatre no es pot deixar perdre i cada cop esta més malament!

Salut

ALP2500 ha dit...

Bé anònim en primer lloc moltes gràcies per participar el tema del Teatre Municipal comença a ser preocupant, es cau a trossos i no es podem permetre el luxe de perdre aquest actiu. I si que es veritat que en aquest poble està agonitzant, qui l'ha vist i qui el veu, home en ramon te part de culpa però aquesta molt temps tocat, i ara arreglar això costarà una miqueta.