diumenge, 8 d’agost de 2010

La Cori, serà la nostra salvació? no millorarem però per lo menys riurem

La veritat es que amb tanta mentida deixada anar per tot arreu, amb tanta presa de pel per part de tothom, en tants canvis d'opinió, amb tanta foscor i poca llum, un es planteja aquesta tardor a qui votar. No disposem de cap partit net ni polit, tot son grisencs ni blancs ni negres, matisos que fan que un es plantegi anar a dipositar el seu vot.
Dons bé entre tanta cosa rara ara he vist que la cori es vol presentar a les eleccions del Parlament de Catalunya, i jo em demano i perquè no, mes malament que el trispartit o que els convenients desunits no ho poden pas fer, i com a mínim riuríem que ves per on això es prou important per el tarannà correcte de la vida quotidiana. [noticia].
De pas donaríem mes arguments al Programa Polònia de Tv3 que això del parlament es un circ i els pallassos no van a fer riure a la gent sinó a salvar la menjadora.
I parlant de Pallassades ahir vaig llegir les declaracions del senyor Llorente portaveu dels esquerdats [noticia], dient que des de que aquests estant al govern ha pujat l'independentisme a Catalunya. Jo li don tota la raó, però gracies a les seves actuacions sinó gràcies a les seves males gestions, i que consti que els esquerdats no son un partit independentista sinó mes aviat dependentista de la menjadora que tenen aquest moment, i que en el moment que han tocat teta han perdut tota senyal independent i s'han convertit a una franquícia del partit del pinotxo zapatero.
La Cori i en el seu nom l'Ariel Santamaria ha penjat aquesta presentació en la seva pagina [LA CORI BUSCA CANDIDATS]. Segur que trobaran molta gent amb ganes de participar . molts sort segur que trobareu els juantxi que esteu buscant