dimarts, 10 d’agost de 2010

Quan la Força de un partit polític, la marca el teu número d'enemics

Es cert que en aquesta vida quan els teus enemics son mes grans i mes important vols dir que fas mes por. Per això es maco veure els atacs i contraatacs que estant rebent per activa i per passiva els partits frikis de el nostre panorama polítics. Veure com el senyor Huguet ens ha de recordar que el únic partit nacionalista que hi ha en aquestes contrades son els seu i els altres son minories ètniques amb cap futur possible. Això de fer partit polítics que treuen vots al seu , i que a més no sumen mes que els que tenen ells fins ara no es el camí. [noticia]
Però jo abans de votar aquests personatges, nefastos impresentables que han confós la seva nació amb la seva butxaca llençaria el vot. perquè ni en carretero ni en Laporta em vendran cap escombra però el que si que tinc segur que no sortiria ni al carrer amb ell es al trilero d'en Puigcercós.
Ara que veuen la cua a la guilla, ara que veuen que potser aquest cop no poden tocar mamella, dons hem d'ensorrat altres polítiques per així poder salvar el coll la nostra, però senyor stalin de Manresa, la política no te mare però això d'atacar per la defensa es una cosa que el poble acaba veient .