diumenge, 8 d’agost de 2010

VES QUE HI FAREM

El company Boladevidre te penjat aquest vídeo en el seu blog [ves que hi farem]. On aquesta Cançó parla de la realitat Catalana , en aquest vídeo podeu escoltar la realitat Catalana, la de que el país invasor no ens deixarà anar mai perquè no els interessa quedar-se sense la gallina dels ous d'or i la realitat Catalana que el seny (altrament dit Covardia) no ens permet trencar les cadenes que ens tenen sotmesos a les directrius de la Capital del Regne dels Hereus de Felip V.
Nosaltres , els catalans, tenim descendència grega ,romana, i també fenícia, per quatre duros encara que siguin sevillans ens venem la millor postor. Per tant , sortim a les manifestacions sobre la nostra nació, cridem molt aquell dia però arribem a casa pleguem la bandera i ja em complet, i fins la propera manifestació no fem ostentació de la nostra nació , ni de els sentiments ni res, som Catalans d'opereta.
Per tant si volem aconseguir trencar les cadenes que ens tenen esclavitzats al regne del Hereus de Felip V, el primer que hem de fer es creure'ns que ho podem aconseguir i tot seguit lluitar cada dia per aconseguir la nostra meta, potser d'aquesta manera si que algun dia podrem trencar aquestes cadenes maldites.