dijous, 9 de juny de 2011

La Cara Fosca de la Derrota

Avui toca parlar de es actuacions polítiques, dels que han perdut, i de gent que quan guanyava tot eren flors i violes i al moment que la gent els hi don l'esquena i perden llavors surten per la porta del darrera i a les fosques. 
Això s'ha vist els darrers quatre anys en molts llocs de la nostra comarca.
a.- primer Cas, Bolvir i el senyor llombart un cop va perdre va dimitir del càrrec, això quatre anys desprès es torna a presentar, a veure que s'esperava guanyar , un ha d'estar a els verdes i a les madures.
b.- Ajuntament de Puigcerdà, un cop les urnes et diuen que el poble no vol saber res de tu, dimiteixes, això es un insult a al gent que l'ha votat, has perdut estàs quatre anys a l'oposició, però aquest mal perdre de que un cop el poble t'ha demostrar que els darrers quatre anys l'has cagat un aguanta l'aiguat.
De pas exerceixes d'alcalde fins el dia de la proclamació del nou, això de fotre el cap i enviar regidors en e seu lloc, que resten 20 dies i hem d'acabar com un senyor no pas com un caganer de pessebre, els pagesos de la vila de Puigcerdà van estar molt contents que la darrera reunio desprès d'eleccions proposada per el batlle ni es presentés enviant en el seu lloc un regidor i el secretari, visca la integritat política.
Resten dos municipis per proclamar alcalde pendents del pactes ja veurem desprès de la proclamació d'alcalde si també hi ha desercions.
Per Cert donar la culpa de la derrota a les xarxes socials i aquestes coses es donar massa importància a tot plegat , es pot fer servir per justificar una derrota això d'acusar a les xarxes socials que s'ha perdut per culpa seva o ha estat altres coses, com un govern nefast i futeses d'aquestes, en la xarxa segur que hi havia gent a favor i gent en contra, però si a la gent en contra li dons masses arguments per la critica la derrota es més fàcil que es produeixi.
i Jo que em pensava que aquesta gent, tots es presentaven per treballar per el poble, que tots tenien gran estima al lloc on van nàixer o on viuen i que per aixo es presenten per treballar i millorar el seu municipi, i desprès veus que tot plegat som pamplines i que tots van a la mamella del poder i quan no poden arribar llavors surten per cames. increïblement maco tot plegat . Gràcies a que aquestes situacions ens donen imatge del perfil del personatge en qüestió. Tot plegat el temps  i les situacions posa a tothom en el seu lloc.

2 comentaris:

jordi ha dit...

abemus papa, ramon moliner i l'isidre tinent alcalde

ALP2500 ha dit...

Si Jordi ja disposem de batlle a Municipi, a veurem com evoluciona tot plegat, la veritat que potser si que tocava a Alp un canvi.