dijous, 9 de juny de 2011

S'Acosta el Dissabte, el Gran Dia

És Aquest cap de setmana el Gran dia, el dia que restaran tancat l'equip de Govern que toca manar a quasibé tots els municipis, es aquest cap del setmana quan sabrem qui ens governarà en el nostre municipi els propers quatre anys.
Aquesta Setmana i fins dissabte un minut abans d'entrar al Ple Municipil els partits apuren les seves possibilitats en buscar acords a contra natura encara que sigui.
I que passarà al Muncipis d'Alp i Fontanals. aquests són els dos únics Municipis en els quals hi poden apareixer sorpreses, aquests dos Municipis tot depenen d'un Regidor, i es aquest el que pot decidir qui ha de manar. Però decideixin el que decideixin no són pas ells els culpables d'aquesta situació. Els màxims responsables d'aquests situació són la gent que ha anat a votar que ha decidit amb la seva decisió que ens trobem en aquesta cruïlla.
En el Cas d'Alp jo cada dia la sento més grossa, la darrera es que pactarien els Marxambrats amb els Convenients, la veritat que quan vaig escoltar aquesta animalada s'en va quedar una cara de boniato, perquè he sentit coses rares en aquesta vida però aquesta sobrepassa els limits de la creativitat. Si aquest fos el Cas cosa que dubto l'únic guanyador de tot plegat seria el Nen Ribera. i hauria un perdedor nat, una persona que no haguès fet mai aquesta salvatjada i una persona a més que no es pot defendre d'aquesta situació, Bé no deixen de ser rumors i a vegades la gent confon el somniar amb la realitat i potser seria el desitg d'alguns que veuen que el poder se els hi escapa de les mans. Resten dos dies aviat sabrem la veritat.
Rercodeu que em dos dies poden passar moltes coses per tant , a esperar toca, a més haguen pressent l'encantador de serps i venedor de catifes per el mig tot es possible en la vinya del senyor.
bé però de moment els nens Pereiro i Ribera són el centre de l'univers i aquests dies tenen més amics i coneguts que em tota la seva vida, quines coses que te la política. El problema de tant un com l'altre el tindran desprès del dissabte llavors els amics es convertiran en enemics .