dimarts, 7 de juny de 2011

Una estampa del fundador de l'Opus barra l'entrada als esquerdats a Girona


Una estampeta amb la foto del fundador de l'Opus Dei , Escrivà de Balaguer, va esser introduïda en el sobre amb la papereta del vot dels esquerdats. Dons bé la situació a provocat que la formació mal anomenada independentista no arribi al 5 % dels vots per un vot. I això provoca que no puguin entrar a la Casa Gran de Girona.
Bé jo no soc ningú per dir si aquest vot es legal o ilegal, però el que si tinc molt clar que els Esquerdats a Girona els hi ha passat el que els hi passat perquè ells solets se l'han buscat, per tant si algun vota la seva llista amb la foto del fundador de l'opus d'acompanyant per aquesta persona les dues llistes no son pas tant distants, per tant estant recollint el que han semblat.,
La junta general ha considerat:
que "un vot que inclogui una estampa religiosa no es pot considerar vàlid ja que la introducció d'un element d'aquestes característiques és completament aliè al procés electoral i és molt qüestionable la seva inserció no voluntària".Potser les properes eleccions seran mes coherents i d'aquest manera no dependeran de un sol vot per accedir a la casa Gran, questió de matissos.