dilluns, 6 de juny de 2011

Tal faràs tal rebràs

Avui dilluns toca parlar del senyor aquest de Reus, que anava per presidir el partit dels Esquerdats molt de temps i que s'ha quedat amb un ni-ni   ni governa ni governarà, perquè ara fins i tot li han retirat el Cotxe oficial i l'escorta . I jo em demano que esperava aquest Judes de la política Catalana,acas es pensava que aquest xollo seria per sempre. [noticia].
Bé aquest es el primer pas, el segon hauria de ser fotre fora a l'ambaixador de París, perquè ficar al seu germà Apel.les per endoll està molt be quan manes però un cop s'acaba aquest privilegi s'han d'acabar amb tots els endolls existents. 
I seguint amb el senyor Carod, la veritat que cada personatge recull el que sembla, i ara tot aquest odi envers els Convenients se li ha tornat en contra. Ara tot aquests pactes antinatura, com fer el llit al senyor Maragall per posar com a President de la Generalitat a un espanyolista li estant passant factura, llàstima que em politica les responsabilitats siguin tant subjectives [noticia] .
En quan a que es retira dels esquerdats però seguirà lluitant per la nostra nació, la veritat senyor Carod en aquesta vida millor anar sol que mal acompanyats, i la seva companyia no comporta cap confiança, massa bé hem sofrit en la nostra carn les seves il·luminacions i tonteries, la veritat si vol fer un petit be a la nostra nació quedis a Casa, ja ho farem tots plegats no es cal cap mes xucladors sangonera.