diumenge, 5 d’abril de 2020

dia 23 del confinament, Diumenge de rams, Quan els enemics els tenim a Casa

Avui Diumenge de Rams es el dia de portar a beneir la palma, i com això no es possible, parlarem de il·luminats, avui parlarem de la suposada conxorxa de l'alcaldessa de Sabadell i el pamflet Digital Crònica Global per imputar al govern, tot per les famós hospital de campanya. Encara que fins i tot l'exercit hagi reconegut que s'havia equivocat , ells a la seva, atacar el govern de Catalunya. En el meu poble la gent mes sàvia es la gent gran i aquesta sempre m'han dit que qualsevol es pot presentar per ésser alcalde, i es la intel·ligència i coneixement  del poble qui decideix que vol qui el governi.O com deien els avis cada poble te l'alcalde que es mereix, però he de reconèixer que Sabadell no s'ha portat tant malament.[noticia]
El Pamflet aquest de Digital Crònica Global està controlat per el mal anomenat periodista de la caverna mediàtica, Pedro J. Ramirez i aquest té com a directora a la germana de l'alcaldessa de Sabadell. També em  plantejo una altre tema que el personatge aquest sigui del PSC deu ésser casual, o potser es el pla del Mandonguilla per anar minant la moral del Govern Català.

Malgrat tot plegat, el pamflet aquest segueix comptant amb publicitat del Govern Català i els seus periodistes participen assíduament en els mitjans públics catalans, a Tv3 i Catalunya Ràdio. Ja està be tenir l'enemic a prop però tant que voleu que is digui.[noticia].
La darrera preocupació d'aquest pamflet es que les defraudadors no podran demostrar els 183 dies que sol.licita el govern d'Andorra per poder obtenir la residència al seu país.[noticia].Però aquests gran patriotes no es s'han de preocupar segur que Andorra els hi buscarà una solució com per exemple donar com a residència coberta els dies de confinament. tot sigui per la pàtria.

Avui han sortit als diaris la imatge de aquell parell d'excursionistes de raquetes de Neu que han anat al Puigpedrós a fer una excursió en ple confinament, els Agents Forestal disposen de Helicòpter i gràcies aquest els han pogut detectar, trobar (encara que s'han amagat) i sancionar, Jo només em demano quan ha costat tot plegat per sancionar a un parell de irresponsables, la sanció serà tant elevada que cobrirà totes les despeses que ha costat la gracieta, o potser hauriem de perfilar millor els recursos.

Colau i l'oportunisme polític,  l'abella maia aquesta , regne del disfressa , la gent cada cop la va coneixent mes , no ha parat d'assetjar al President del Govern Català perquè demanava el confinament total, dons mira tu ara resulta que va ella i diu que ella es va anticipar i va demanar el confinament. Quina sort que les hemeroteques no agafen el virus i podem contrastar versions sinó encara li hauriem de fer un monument.


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Parles de PSC, imbecils amb raquetes de neu, malbaratament de recursos i de Ada Colau.
Fixa't que parles del mateix, botiflerisme de màxims.
Algú s'ha donat comte de que els Ciudadaners han desaparegut tant a Catalunya, com a Espanya?

ALP2500 ha dit...

No creguis Jordi ara estant per el facebook amb el remol escampador de fems, es dediquen tot el dia a tirar merda contra el Molt Honorable president. no signen amb el nom, només posen les inicials, són així de valents.