dilluns, 6 d’abril de 2020

Dia 24 del aïllament, Guerres a les xarxes

Avui dilluns dia vintiquatré del confinament tinc ganes de parlar de les xarxes socials i la meva comarca. tinc ganes de parlar de facebook i els grups que parlen de la Cerdanya, tinc ganes de parlar de la gent que marxa del grup i fa una escena teatral amb el seu abandonament, tinc ganes de parlar de gent que marxa matant, criticant , jo dic si no estàs bé en un lloc la porta sempre esta oberta i més en una xarxa social com aquesta que no has de pagar quota per estar-hi.
Avui estava mirant un Grup nom que m'ha arribat la invitació per part de un amic que es diu Gent de Cerdanya de veritat i he acceptat la invitació. He vist que molta gent procedia de un altre grup que es deia Gent de Cerdanya i que aquesta gent no estava conforma amb la manera de gestionar el grup i han marxat , la queixa principal es que s'havia polititzat el grup amb certes idees i que els demés no estaven conformes,  Jo només trobo malament el nom del nou Grup que vol dir de veritat que els demés eren de mentida. néixer en un lloc es una qüestió casual, depen del lloc de on es troben els pares i ets tu qui decideixis anar a viure on sigui, per tant encara que no hagis nascut en un lloc no vol dir que no estimis aquell lloc. 
Bé el problema de tot plegat es que ara hi ha tantes hores lliures que la gent es posa nerviosa i esta perdent la raó i necessita dir el que pensa. però tranquil que la Generalitat ha trobat la solució de tot plegat ara deixarà sortir a la gent per poder anar al hort  a collir aliments necessaris per la subsistència. [noticia] .
No vull acabar l'escrit d'avui sense parlar del Doctor Ferran la seva vacuna i la reacció colèrica de l'estat espanyol. Això va passar al Segle XIX el 1885 per cer mes precisos, han passat mes de un segle i no ha canviat res l'estat espanyol no ha après res, continuen fent les mateixes ruqueries .[noticia]. Jo només li puc donar les gràcies al Doctor Ferran, Gràcies per plantar cara a uns personatges grisos. 


3 comentaris:

Jordi ha dit...

Ja fa temps que vaig deixar facebook.
Aquests grups sempre els volen controlar grups de persones no gaire netes i que tiren merda a qui no son els seus "amics". La salut mental es molt important.
A l'estat Ñordo, no li ha agradat res que no vingués dels seus estaments, si les coses provenen de les colònies, no son del seu gust.
Especifico el tema Ñordo.
Ñordia es aquell estat espanyol que odia tot el que no siguin ells, que ho trenca tot, que crida, que amenaça, que no pensa, que el que es nou es dolent, es l'antic regne de Castella, el dels terços de Flandes.
En definitiva, Ñordia es la Espanya que no vol ser moderna, ni lliure, ni democràtica.
Es que al Sr. Gabriel Rufian i alguns acòlits, els hi molestava aquesta expressió.

ALP2500 ha dit...

Mira jordi avui a les xarxes socials tothom està escandalitzat per increment de les atencions del serveis de urgència i que resulta que el 20 % son gent de segona residència. Bé potser també hauriem de parlar de tota aquella gent que està empadronada a la nostre comarca i que no viu realment aquí, per poder gaudir del túnel de Cadí gratuït, de descomptes o gratuïtat a les estacions d'esquí i moltes coses mes, Aquest no tinc clar en quin estament els podem trobar , de segona residencia, de primera amb excepcions. La veritat que amb tants suposats controls que hi ha que pugi gent no ho trobo gens normal, això vol dir que hi ha algun forat negre.

Jordi ha dit...

La Creueta, la Perxa, son part d'aquests forats.