divendres, 10 d’abril de 2020

Dia 29 del Confinament, Divendres faves tendres, anem de marcat


Avui dia 29 d'aquest tancament forçós us parlaré del merder que s'ha produït a les xarxes socials perquè Llivi Tindrà mercat aquest cap de setmana, segons l'escrit de l'ajuntament

tindrà dues parades de fruita i una d'embotits. i la gent s'ha esverat com mai, acusant a la Casa Gran de no se quantes coses, a veure senyors les parades aquestes no són de primera necessitat. Per tant tenen tant dret com els demés si la Casa Gran permet la seva obertura.
Al meu Poble Alp no ha tancat cap dia cada dissabte hem tingut dues parades de fruita i un d'embotits i no  ho trobo tant malament si la gent vol comprar fruita o embotits quan va a comprar el pa pot passar per el mercat i fer les proves idònies , sempre i quan es tinguin les mesures de distància i protecció adequades. 
Fins i tot l'alcalde de Llívia ha tingut que sortir a parlar a les xarxes socials  per poder justificar la mesura presa, 
La veritat que estic meravellat del poder que tenen les xarxes socials, en altre tremps s'haguessin pres les mesures i apa bon vent i barca nova.
Fins i tot s'ha criticat això perquè segons la opinió d'alguna persona això afavoreix la visita de la segona residència, senyors que llivia es un cap de concentració tancat totes les entrades i resten obertes només dues, posant dos agents  a cada entrada aquí no entra ni el Papus.
No vull acabar el dia sense parlar d'aquest personatge del Salvador Sostres i el seu escrit al Diari de Girona :Ara som els infectats .[noticia]. 
diu:
No som els infectats, som la sal de la vostra terra. No venim a contagiar-vos, sinó a prendre possessió del que és nostre, a gastar llum, aigua, gas, a comprar als vostres supermercats i les vostres farmàcies i quan tornin a obrir, a omplir els vostres restaurants –bastant de pa sucat amb oli, si m'ho permeteu. I gràcies al que us hem comprat, i al que us lloguem, i a les monstruoses taxes, podeu viure tot l'any i és d'un cinisme extrem que a sobre ens insulteu.

molt bé segons aquest "senyor" els hi hem de donar les gràcies i posar la catifa vermella quan vinguin, la nostra economia depen del turisme i aquest prové de la gent de fora de la comarca, anglesos francesos, escolars de Madrid i València que venen a esquiar entre setmana, i al cap de setmana els Camalluents de Canfanga, el cap de setmana repeteixo i si pugen a esquiar entre setmana fan un puja i baixa sense deixar cap ingrés a part del forfet i alguna coses al bar de l'estació oportuna i moltes vegades van a esquiar a les estacions franceses, per tant opinar es gratuit, i jo soc un neofit en la materia però que els senyors aquests de Canfanga que s'han saltat el confinament els tinguem que tractar de victimes ho trobo vergonyós, Ja n'hi ha prou , encara que visquem d'ells això va de unes normes que ells no han seguit, de unes normes que quan estant aquí dalt se les salten per tot arreu, de unes normes establertes per els seus governants i ja n'hi ha prou de presentar a irresponsables com a victimes de la gent de la comarca. Perquè de víctimes no en tenen res Impresentables i punt.

I tot plegat En Pedro Sanchez dona a partir del dilluns per acabat el confinament total, la gent podrà tornar als seus llocs de treballs, quan l'economia de uns quants està per sobre el benestar del poble, es a dir a partir del dilluns la gent es pot moure per anar als seus llocs de treball, esta traslladant a la gent intentar no contaminar-se, com si això fos tant fàcil, la veritat que esta qui mana en aquesta societat. els poders econòmics i aquests imposen el seu poder i els aprenents a polítics con tal de conservar la cadira faran el que ells diguin.[noticia]

1 comentari:

Joana ha dit...

Si els mercats són oberts, no entenc per què no poden posar dues paradetes a Llívia.
El tema dels que van a les segones reisdències, doncs, no és que vagin a la segona residència, és que són gent, que visquin on visquin, tampoc no han fet cas. I per tant, el tema de si van o no, el trobo irrellevant, cal vigilar això, però de veritat!