dijous, 9 d’abril de 2020

Dia 28 del Confinament , Que pots esperar d'ell, es Joaquim Luna el Cid Cabrejador

La veritat que quan aquest senyor obra la boca s'apuja el pa , segur que ell periodista es imparcial, honest i no se quantes coses mes però l'escrit que ha publicat avui a la Vanguardia ho deixa clar, per aquest paio es molt mes important el color polític de la gent que no el que ha aconseguit. es una actuació de molt mal gust i poca elegància, Això de posar en dubte la professionalitat de una persona per el seu signe polític diu molt de la persona que ho fa.
Qüestionar al Senyor Oriol Mitjà perquè es independentista, no te  cap sentit , jo crec que el govern del Senyor Torra ha de triar entre els seus, no agafarà un metge del partit socio-listo  per gestionar això perquè d'aquesta manera tindries l'enemic a casa. [noticia].Un pot estar d'accord o en contra de les propostes del senyor Mitjà però jo crec que es mes segur estar en mans de un tecnic que de un politic o un militar, dat que com a minim aquest sap del que esta parlant.


Ahir desprès de la crida per xarxes social buscant gent de la comarca va sortir la cerdana per Antena 3, la veritat que no tinc clar si va ésser una bona notícia o una presa de pel.


l'ubicació del nostre hospital transfronterer a  Camprodon (ripollès) fa mal.
Tothom tenia ganes de parlar de la invasió  dels camalluents, d'aquests hi ha de diferents tipus , hi ha gent que compleix amb les regles de joc i en hi ha uns altres que no, però per un cop que sortim a la televisió com a minin que ens ubiquin en el lloc correcte.
Mentrestant Telecinco ubica Puigcerdà a la província de Can Fanga, alguns mesos ja sembla això una barriada de Barcelona, però no calia que ens ho recordessin.


Jo quasi bé podria estar  d'acord amb el expresident la nació espanyola, en Felipe Gonzalez  però ell parla de un nacionalisme i jo del seu ,aquest personatge diu que el virus que acabarà amb la humanitat es el nacionalisme [noticia]. Però trobo malaltís que fins la situació actual aquests impresentables de ex-presidents hagin d'atacar la meva nació. 
4 comentaris:

Jordi ha dit...

Aquest mati he llegit la primera part de l'article de Luna, he parat, he pensat que es un imbècil a sou de l'estat Ñordo i torno a dir que estan em modus d'intentar humiliar tot al que soni a català, ja no nomes indepe, català.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi aquest senyor per anomenar-lo d'alguna manera crec que te un petit problema i la seva vàlvula d'escapament es atacar tot el que tingui que veure amb Catalunya, una llàstima potser el que hauria de fer aquest senyor es canviar de ubicació de habitatge habitual, A Vivar del Cid (Burgos) serà benvingut.

Joana ha dit...

La veritat, no us feu mala sang mirant, llegint i escoltant notícies d'aquestes. Jo no ho faig, em sembla que si fóssim més que no els ferm cas, no s'ho creurien tant, ja sabeu aquella dita castellana, de no hay mejor desprecio que no hacer aprecio o la catalana no ofèn qui vol sinó qui pot.

ALP2500 ha dit...

Joana saps que passa que ens encanta el merder i sobretot ens agrada veure com aquests salvavides marquen la nostra manera de viure i ens diuen que hem de fer i com ho hem de fer, Això es bo perquè només som quatre pagesos de la muntanya, incultes i sense pentinar que no tenim dret a opinar de res, que hem d'abaixar el cap i dir amén, crec que el problema es que porten masses dies tancadets i amb ganes de sortir, un cop s'obri la porta tot això baixarà el ritme i la gent deixarà aquest atac constant.Fins que no arribi aquest moment, cada dia sortirà una problemàtica diferent i aquesta aconsegueix distreure la gent, potser està bé tot plegat perquè aquesta manera no pensem en altres coses.