dimarts, 7 d’abril de 2020

El Joc de la manipulació

Això es el que passa quan algú va de graciós manipulant fotografies, i jugant amb la mort, moltes felicitats Vox per demostrar la vostre cara fosca. aquest es el tarannà d'aquesta gent tant democràtica que juga amb la mort.
Hi ha aquella frase feta que diu que amb la guerra com a l'amor val qualsevol cosa hauriem d'afegir la política perquè darrerament aquí també val qualsevol cosa per tal de fer mal al contrincant. [noticia].
Darrerament aquest mon de la falsa noticia està de moda i es molt difícil diferenciar les noticies reals de les inventades i això es fruit de la manca d'ètica del periodista, de no contrastar les noticies, de voler ésser els primers en publicar una cosa sense contrastar si es real o una manipulació de la mateixa. 


2 comentaris:

Jordi ha dit...

D'aquesta manera van tirar a baix la segona república, amb la diferencia que per aquella època, els mitjans de la dreta, tenien el monopoli de d'informació. Ara tenen que batallar amb mes varietat de mitjans i amb una població menys influenciable per part d'aquesta dreta i de l'església catòlica.

ALP2500 ha dit...

Jugar amb aquests productors de pamflets de la informació tant sigui de dretes com de esquerres es un mal negoci, perquè aquest estaran al teu costat mentre tinguin carnassa per menjar sinó es canvien de vorera on abans tenies un amic ara tens el pitjor enemic.